HTC One X batteritest – næsten ti timers taletid

HTC One X er toppen af poppen fra HTC, men hvordan klarer den sig i batteritest? – find ud af det her.

HTC One X batteritest – næsten ti timers taletid

HTC One X fik i vores anmeldelse af telefonen fem ud af seks stjerne, og rosende ord med sig. Blandt andet kameraet og mail funktionen blev fremhævet.

Men hvad med batteriet? i vores test af One X, blev spare funktionen ”smart sync” nævnt som en feature der hjalp dig med at spare på batteriet.

Og John G. oplevede uden problemer, at telefonen holdte til en hel dags brug, uden en strømkilde i nærheden.

God til tale

Nu er One X så blevet testet lidt nærmere af GSMarena.com, der har testet telefonen på tre punkter. Taletid, brug af browseren og video afspilning.

Og One X klarer sig i denne test både meget godt og skidt. Til den dårlige side, så holde den ikke længere end fire timer og 18 minutter, hvis du sidder og surfer på nettet.

Sidder du til gengæld og ser film på den store skærm, så forvent at kunne se lidt mere end tre hele film af 90 minutters spilletid på enheden. Hvilket skulle være nok til en hel fredag aften, men ikke blandt de bedste enheder.

Et sted hvor One X dog klarer sig rigtig godt, er i taletidstesten. Her kommer den ind som den femte bedste telefon, og klarer sig faktisk bedre end One S som vi netop har frigivet vores test af. Den kan du læse HER

One X holder til tale på et 3G netværk i hele ni timer og 57 minutter, 15 minutter mere end One S.

Se hele GSMarenas sammenligning HER, hvor du kan læse at HTC’s nye One serie, klarer sig fantastisk blandt andre enheder på markedet i taletidstesten.

Emnet følges op

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 28/11/2011 publicerede vi en artikel der belyste emnet Tank taletid hos OK BenzinKlik her for at åbne artiklen.. Seneste nyheder om Taletid finder du her..