Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC på vej til at købe Palm?

HTC på vej til at købe Palm?

Går HTC med planer om at overtage Palm?

Palm overraskede alt og alle da firmaet introducerede Pre-mobilen baseret på det helt nye WebOS ved CES-messen i Las Vegas tilbage i januar 2009.

Dengang så det ud som om, at Palm havde skabt noget der virkelig kunne tage konkurrencen op med Apples iPhone.

Selvom Palm Pre har opnået pæn succes i USA og firmaet konstant har udviklet WebOS-operativsystemet, så har miniputten haft svært ved at konkurrere med giganter som Google, RIM (Blackberry) og Apple.

Som forventet har vi heller set meget til Palm Pre i Europa. Mobilen blev lanceret i Storbritannien, men Pre er nærmest ikke-eksisterende på europæisk plan.

Ikke overraskende, så har der igennem længere tid været rygter om at Palm ledte efter en køber, der kunne give firmaet lidt tiltrængt kapital og lægge mere vægt bag produkterne.

Vi har hørt snak om at RIM eller Google kunne være interesserede i Palm, og det har også været nævnt, at Lenovo måske kunne være interesseret.

Lige nu er der dog fokus på HTC, der gennem de sidste par år har haft stor succes med både Windows Mobile- og Android-mobiler. Det forlyder, at HTCs øverste chef, Peter Chou, har diskuteret hvordan Palm kunne passe in i HTCs planer for fremtiden.

Pt. er HTC mere end 10 gange værd end Palm, så man skulle mene, at det ville være nemt for HTC at smide lidt kontanter på bordet.

Hvis HTC køber Palm, så ville man ikke blot få fat i en masse dygtige medarbejdere, men også over 1600 patenter.

Taget i betragtning, at HTC ligger i patentkrig med Apple, så er det måske ikke et helt dumt træk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies