Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC S740 - dag 1 (produkttest)

HTC S740 - dag 1 (produkttest)

S740 skal følge op på to tidligere erhvervssucceser fra HTC. I denne uge graver vi dybere i enheden og tjekker om den holder.

Her er oplevelserne efter det første døgn med HTC S740.

Første bemærkning er designet. Jeg kan ikke beslutte mig for, om det er godt eller skidt. Den minder lidt om de helt gamle Ericsson-telefoner, blot mere moderne. S740 passer godt i lommen, selvom godt 142 gram tynger en del, og den vinder ikke en designpris.

Konstruktionen er derimod godkendt. Selv slideren med tastaturet er stabil.

Sms'er kan skrives næsten lige så hurtigt, som på QWERTY-tastaturet fordi de numeriske taster er store og har en fantastisk klikrespons. Også menunavigationsknappen fungerer optimalt, men "tag rør" og "læg på" halter lidt. De er kun svagt hævet fra underlaget, og er til tider svære, at ramme præcist.

Skærmen er flot, men opleves betydeligt mindre end på f.eks. Touch Pro. Til især internetbrug savnes de ekstra tommer.  HTC S740 er kun født med Internet Explorer mobile, der langt fra er verdens mest  optimale mobilbrowser - og det kombineret med skærmstørrelsen gør internettet til en sparsom affære. Tildels kan dette dog løses ved, at downloade Operas mobilbrowser.

HTC har specialdesignet startskærmen, så den nedad har direkte genvejsadgang til beskeder, opkald, kalender, mails osv. Vejrudsigten findes ligeledes på forsiden. Det virker som om at smartphone-konceptet er blevet voksent.

Det første døgnstid gav HTC S740 ikke anledning til yderligere negative bemærkninger.

Læs også:
 - HTC S740 - dag 2 (produkttest)
 - HTC S740 - dag 3 (produkttest)
 - HTC S740 - dag 4 (produkttest)


HTC S740 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies