HTC S740 – dag 2 (produkttest)

Dag nummer to med erhvervsmobilen S740 kører derudaf. Batteritiden er overraskende god.

HTC S740 – dag 2 (produkttest)

På dag to begynder HTC S740, at ‘være en del af mig’.

Jeg har ikke ladet op, og kører nu på halvanden arbejdsdag. Selvom mobilen er begyndt, at bede om oplader giver det ikke stress, da batteriet stadig har 17 procent tilbage. Siden seneste fulde opladning har jeg talt 91 minutter, og samlet set brugt den 12 timer og to minutter – fremgår det af status indikatoren. Det må siges, at være godkendt, især når batteriet kun er på 1000 mAh.

Desværre gik der efter de 17 procent, ikke mere end én time og to telefonsamtaler, inden mobilen lukkede ned, og oplyste at der ikke var strøm nok til, at starte op.

Det gode ved en smartphone som S740 er, at man betjener den fuldkommen som en ‘almindelig’ mobil, men under overfladen lurer en bunke brugbare features.

Windows Live Messenger, opgaver, noter og Adobe Reader er nogle af disse programmer som hjælper i hverdagen.

RSS-læseren (RSS Hub) er også virkelig cool og brugbar – en række nyhedskilder er defineret på forhånd, og der og mulighed for at importere egne kilder fra f.eks. Google Reader. Alle feeds kan opdateres automatisk, og mobilen giver automatisk besked når der er nyt.

Som andre enheder baseret på Windows Mobile har HTC S740 også smartdial, hvor man blot “staver” kontaktnavnet på tasterne fra forsideskærmen – de matchende resultater vises automatisk mens man skriver. Har man først prøvet dette er muligheden svær at undvære.

Dag to er gået, indtil videre opfylder HTC S740 behovet.

Læs også :
 – HTC S740 – dag 1 (produkttest)
 – HTC S740 – dag 3 (produkttest)
 – HTC S740 – dag 4 (produkttest)