Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC S740 - dag 3 (produkttest)

HTC S740 - dag 3 (produkttest)

I dag ser vi på tastaturet, mails og besked-mulighederne.

<strong>Læs også:<br /></strong> - <a href=HTC S740 - dag 1
 - HTC S740 - dag 2
 - HTC S740 - dag 4
" />

Mail, sms, kalender og kontakter er undværligt på en arbejdsterminal som S740. Selvom skærmen kun er 2,4 tommer (opløsning 320x240 pixels) løses opgaven rimeligt - omend den større skærm klart ville være at foretrække.

Indholdet på skærmen vender automatisk og hurtigt, når tastaturet slides ud af venstre side. I forhold til forgængerne S710 og S730, er hastigheden her forøget markant. Hvilket også generelt kan siges om produktets software.

Når tastaturet åbnes vises i fem sekunder en genvejsmenu til SMS, mail og messenger - men kun når mobilen står på standbyskærmen. Er du i gang med, at skrive beskeder eller står i internetbrowseren, skifter skærmen blot til horisontal visning, hvorefter arbejdet kan fortsættes.

Tasterne
Kvaliteten af tasterne er god. Frontens taltaster er virkelig lækre med god størrelse, men tastaturet driller lidt.

Det lyder underligt, men på HTC Touch Pro er afstanden og størrelsen mindre - men samtidig lettere at ramme. Faktisk er forskellen hele to centimeter - der er altså i bredden blevet betydelig ekstra plads til, at gøre tasterne større.

Selvom jeg har skrevet mange beskeder og mails de seneste dage, synes jeg stadig ikke det ligger i fingerne.

De danske tegn Æ Ø Å ligger på tastaturet under B, V og C, men kræver aktivering af funktionsknappen FN.

Tastaturet indholder også genveje til SMS, mail, symboler og comm-manager.

Mails og beskeder

Som alle andre Windows Mobile-baserede mobiler er synkronisering med Outlook via Activesync samt Microsoft Exchange understøttet. Også eksterne konti, som Gmail kan sættes op uden problemer.

HTC S740 kan hente mails i definerede tidsintervaller, og der gives besked på forside-skærmen under 'mails' samt via visuel indikation med lys omkring menuknappen. Det samme gør sig gældende på sms-delen.

Mails og sms kan besvares og skrives fra det fulde tastatur, men da mobilen også har T9-ordbog kan også taltasterne på fronten benyttes. Det betyder en høj grad af fleksibilitet.

I menupunktet 'ubesvarede opkald' på forsiden findes telefonsvarerinfo. Hvis teleselskabet understøtter 'ikon advisering' angives her, om der er lagt besked. Dette indikeres også med et symbol for telefonsvarer i toppen af displayet.

...dag 4 med S740
Fredag bringer vi sidste artikel i serien om S740. Det bliver med fokus på musik, radio og GPS. Mandag bringes en samlet anmeldelse af HTC S740.

Læs også:
 - HTC S740 - dag 1
 - HTC S740 - dag 2
 - HTC S740 - dag 4


HTC S740 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 06-11-2008 15:46:45

Det er ikke nødvendigt at bruge FN tasten på hverken S710, S730 eller S740 for at skrive tal, æ, ø, å eller nogen af de andre specialtegn under FN.

Man skal blot holde tasten nede i ca. 1 sekund, så skriver den automatisk FN-tegnet.

Det øger hastigheden enormt i forhold til at skulle bruge 2 tastetryk.

0 0
Mobilsiden.dk 07-11-2008 08:06:59

Hej Henrikmand. Tak for tippet. Desværre virker det ikke på den S740 jeg har her. Har du en version der kan tricket?

0 0

Om brug af cookies