Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC S740 - dag 4 (produkttest)

HTC S740 - dag 4 (produkttest)

Mens alle erhvervsrelaterede features virker tæt på maksimalt godt, er underholdningsdelen i HTC S740 en skuffende oplevelse.

Selvom HTC S740 er et erhvervsprodukt, har underholdningen også fundet vej. Både musikafspiller, et par småspil, GPS med Google Maps og FM-radio er der blevet plads til. Men her er det helt tydeligt, at HTC ikke har gjort særlig meget ud af det.

Musik og radio
Radioens interface er ganske pæn og har RDS, der kan vise stationsnavn, men den lider voldsomt under dårlig modtagelse.

Fra front-skærmen kan musikafspilleren aktiveres, og den byder på standardfeatures som spillelister, gentag og bland. Ved synkronisering med Windows Media Player overføres også albumcovers, men kvaliteten af afspilleren er i den lave ende.

Headsettet som medfølger hjælper bestemt heller ikke på indtrykket. Det mest tarvelige headset findes i salgspakken. Tilslutningen sker via USB, så egne hovedtelefoner er desværre udelukket.

GPS
Google Maps er evigheder om, at fastslå positionen via GPS, dog går det lidt bedre, når positionen findes via mobilmasternes informationer. Der medfølger ikke noget navigationsprogram, udover det, som Google Maps byder på.

Kamera
Meget bedre går det ikke for kameraet på 3,2 megapixels. Der er der og det virker, men der er absolut intet fantastisk over det. Kameraets bedste feature er, at man kan tage fotos af vennerne, og sætte det på kontaktinfo, så de vises, når de ringer.

Jeg synes det er ærgerligt, at HTC vælger at gøre så lidt ud af underholdningen, som de har gjort her. Selvom man normalt ikke vælger erhvervsterminaler pga. f.eks. radio eller kamera, havde det klædt produktet lige, at tage den sidste del med.

Samlet anmeldelse på vej

Siden tirsdag har jeg beskrevet oplevelserne med S740 - mandag samles det hele i en stor anmeldelse. Her giver jeg også de sidste detaljer og fortæller om produktet er pengene værd.


HTC S740 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies