Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC sagsøger Apple

HTC sagsøger Apple

HTC vil stoppe salget af iPod, iPad og iPhone c

Det er ikke første og næppe sidste gang, at søgsmål flyver
om ørerne på producenterne i gadgetland.

Nokia har tidligere sagsøgt Apple, Apple har sagsøgt HTC, og nu sagsøger HTC så Apple.

Ifølge en pressemeddelelse fra HTC, sagsøger de Apple for
Patent-krænkelser, og kræver salget og import af iPod, iPad og iPhone stoppet i USA, for at beskytte HTC's rettigheder og deres kunder.

I marts måned sagsøgte Apple HTC for patent-krænkelser, og det har åbenbart fået HTC til at tage til genmæle. Der er altså lagt op til et par retssager, der uden tvivl kommer til at trække i langdrag.

Vi håber blot, at producenterne stadig koncentrere sig om at lave nye lækre produkter, og snart holder op med at skændes.

Hvad synes du? Har HTC eller Apple ret i deres søgsmål?


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BSG 16-05-2010 12:26:54

Disse amerikanske patentlove er meget svære at forstå, fordi du kan jo få patent på næsten alt, endda software!!!
Det drejer sig om at sagsøge hverandre, således at de kan komme ud af det med skindet på næsen:o)

0 0
Sven A. 15-05-2010 22:36:14

Det er som at være på legepladsen med små børn. Slår du mig i hovedet, så slår jeg dig i hovedet.

Børnementalitet, siger jeg bare.

Det jeg kan se som ligger som baggrund for dette sagsmålet, dvs det som Apple lavde imod HTC i første omgang. Er at Apple føler at HTC (Google Android) bliver ved at tage markedsandeler, noget som selvfølgelig Apple ikke kan lide.

Apple går selvfølgelig til angreb for at forsvare sit territorie, og de går til angreb på den svageste/mindste part i en flok.

0 0
L-J 16-05-2010 16:44:30

Det HTC er blevet sure over er at trykfølsomme skærme til mobiltelefoner som apple lave med den allerførste iphone, havde HTC allerede fået lavet et år før dem, men den gang var apple så store og lille HTC synes ikke de kunne vinde over dem med en retssag.

Disse informationer har jeg fra et udsendelse fra Taiwan hvor HTC kommer fra og ja jeg forstår godt sproget.

Så om det den ene der står først, ved jeg ikke, men HTC der er træt af apple kopier deres ting og så siger påstår apple de opfandt det først. Jeg tror at apple tager mindre firmaer idéer der måske ikke synes de har resurserene (penge/tid) til kæmpe den kamp mod en gigantisk firma som dem.

I øvrig er Ipad efter sigende også en kopivare bare fra et kinesisk firma men ok det er kun rygter.

Så fra min synsvinkel er det mere de store der spiller med musklerne og sjæler idéer fra de små, som så måske ikke tør give igen for de ikke har kræfter til de eller de ikke tror de kan vinde sagen selv om de små firmaer har retten på sin side.

0 0
Daniel Jørgensen 14-05-2010 13:02:32

Altså det jeg synes det handler om her, er ikke hvem der må forsvare deres pantenter. Men nærmere hvor underlige deres patenter er. Da Apple sagsøge HTC var det fordi at Apple mente HTC havde brudt et patent der gik på at man kunne låse en telefon op ved at bruge finger bevægelser henover skærmen. Der var også nogle andre, som jeg ikke lige kan huske (Fuldstændigt latterligt patent imo).

HTC vælger så at give igen af samme kaliber, sikkert med nogle ligeså ondsvage patenter, for at Apple netop ikke kan vinde nogen sag. Altså ved at sige: "I er ikke en meter bedre selv". Nærmest for at udligne det, at Apple sagsøgte HTC i marts.

Det var jo egentlig Apple der startede med at sagsøge HTC, endda for noget som google havde lavet, men snu, som griske Apple er, sagsøger de en lille virksomhed fordi, at de ikke har nogen chance med google aligevel. Jeg tror ikke HTC havde sagsøgt Apple hvis Apple ikke havde sagsøgt HTC tilbage i Marts

Nu kan det godt være jeg er HELT forkert på den, men det er bare et bud :P

0 0

Om brug af cookies