Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC sponserer e-sportsstjerner

HTC sponserer e-sportsstjerner

E-sport bliver større og større, og det er allerede kæmpestort i Asien, og nu bliver HTC sponsor for nogle store hold

HTC kommer oprindeligt fra Taiwan, og måske er det medvirkende til, at HTC nu sponsorerer nogle af de største e-sportshold lige nu. Det er Cloud9, Team Liquid og Team SoloMid, der for fremtiden vil nyde godt af hjælp fra HTC, men sponsoraterne kan være tegn på noget større.

Læs også: HTC forvirrer med falsk (M9)

Det er bestemt ikke unormalt, at tech-firmaer sponserer e-sport, men det er primært firmaer, der har en direkte forbindelse til gaming. Eksempelvis Asus og Alienware, der begge står bag gamercomputere, men HTC skiller sig lidt ud, da forbindelsen ikke er så direkte.

Det taiwanesiske firma er begyndt at varme op til et spændende år, der startede med RE-kameraet sent sidste år. Senere har HTC også offentliggjort et samarbejde med Under Armour, og HTC-chefen Drew Bamford har snakket om et helt nyt produkt, der vil komme i 2015.

Læs også: HTC måske klar med wearable alligevel

The Verge har snakket med kilder, som fortæller, at disse sponsorater er direkte forbundet med det nye produkt, HTC vil lancere i år. Der er dog endnu ikke kommet noget nærmere ud om, hvad det er for et produkt.

De tre hold, der nu får HTC tilknyttet som sponsor spænder vidt inden for e-sport, og medlemmer kan findes i en lang række spil som Dota 2, Counter Strike og League of Legends.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies