Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC stadig engagerede i Microsoft

HTC stadig engagerede i Microsoft

HTC har stadig fokus på Microsoft og Windows Phone, selvom Nokia er indgået i et fast forhold med Microsoft.

HTC lavede, inden Nokia og Microsoft indgik et strategisk samarbejde, et par mobiler med Microsofts styresystem Windows Phone, blandt andet HTC Trophy.

På trods af aftalen mellem Nokia og Microsoft, har HTC tænkt sig også i fremtiden at producere mobiler med Windows Phone.

Faktisk mener topchef for HTC Europe, Florian Seiche, at samarbejdet kan være godt for styresystemet, og dermed godt for HTC.

-“Med en ny spiller på banen kan det rent faktisk hjælpe med til at gøre platformen mere relevant... vi føler faktisk, at vi drage fordel af det,” sagde han til Reuters, under en teknologimesse i Paris.

Han slår samtidig fast, at HTC vil blive ved med at fokusere på Windows Phone-platformen.

-”Det ændrer ikke vores engagement til Microsoft.”

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 21-05-2011 17:00:58

... dette tiltag vil være med til at sprede WP7 OS'et, da det er et godt OS og fortjener en større markedsandel. Jeg håber dog på at Microsoft frigiver kommende opdateringer hurtigt og ofte, for der er selvfølgelig plads til forbedringer.

0 0
R.A. 19-05-2011 18:41:48

Altid godt at høre at der bliver et stort udvalg mellem styresystemerne og producenter, selvom nokia>htc hvis de har samme styresystem :)

Synes N8 var virkelig lækker, i nogle af de mere utraditionelle farver, såsom limegrøn og orange! Så har man en mobil der skiller sig ud, og ikke bare "endnu" en mørk/sort mobil med en stor touchscreen. Eneste årsag til jeg ikke købte den var symbian, og så var skærmen heller ikke den bedste :)

0 0
20-05-2011 11:40:00

Det der med "nokia>htc hvis de har samme styresystem" er jeg ikke helt sikker på. Der er ingen tvivl om at Nokia er gode til det med hardware, trist at N8 ikke blev frigivet tidligere i den sammenhæng.

Ikke desto mindre så er HTC formentlig den eneste store producent af Android smartphones som har lavet nogle virkeligt veldesignede smartphones(måske med undtagelse af SE), især HTC Legend.

Og det med de indre værdier der har de begge styrker og svagheder.

0 0

Om brug af cookies