HTC The All New One: Det ved vi indtil videre

Her er alt vi ved om den kommende HTC One i 2014 udgaven

HTC The All New One: Det ved vi indtil videre

Den officielle lancering for HTC The All New One er den 25ende marts, altså lige om lidt. Dog ved vi i forvejen rigtig meget om enheden, så her er en opdatering om alt vi ved.

Pris:

Australske Telstra har allerede løftet sløret for deres HTC One pris. Prisen er AU$ 840, hvilket svarer til 4100 kroner, men da for eksempel Samsung Galaxy S5 blev præsenteret var det til 900 australske dollars. Den danske pris på Galaxy S5 er dog på 5495, så vi skal nok forvente at prisen på HTC One kun er en smule billigere end det. Vores gæt er derfor 5295 danske kroner.

Specifikationer:
Telefon kommer med 32GB lagerplads, Snapdragon 801 quad-core 2,3 Ghz processor, 2GB RAM, microSD-kort port, der kan udvides med op til 128GB og 5MP frontkamera. 

Styresystemet er nyeste Android 4.4 KitKat mens HTCs eget software vil opgraderes til en ny 6.0-udgave af Sense. I den vil  HTC The All New One får blandt andet få Dobbelttap for at åbne og lukke startskærmen.

Man vil finde hele to kameraer bagpå. Dobbelt kamera hjælper formentlig til at give smallere dybdeskarphed og sløret baggrund som man kender det i digitale spejlreflekskameraer. Derudover vil man højst sandsynligt kunne skabe 3D effekt i billederne. Kameraet suppleres af en dobbelt LED-flash for at give enten varmt eller køligt lys, som på iPhone 5s.

HTC plejer at fokusere på kameraet, men også lyden og den kommende One skuffer næppe her da den kommer med BoomSound og frontvendte stereohøjtallere.

Det hele pakkes ind bag 5 tommer full-HD skærm og et aluminiums kabinet.

HTC The All New One M8 eBay Verizon

Er HTC The All New One en enhed du ser frem til, eller har du allerede nu besluttet dig for en af de andre topmodeller fra Samsung, Sony eller måske LG?