Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Touch Cruise kommer snart i ny version

HTC Touch Cruise kommer snart i ny version

Cruise er strammet op og et helt nyt program der udnytter GPS og kamera har set dagens lys. Touch Cruise II kommer også med Tomtom navigation.

Navigationsmobilen Touch Cruise fra HTC kommer i slutningen af februar i en ny version. Navnet er stadig "HTC Touch Cruise" med produktet har fået en ordenlig overhaling.

Mindre, lettere og mere power i motoren er blandt nyhederne. F.eks. er vægten på de 130 gram reduceret til 103 gram, og tykkelsen er gået fra 15,5 mm til 14,5 mm.

Selve designet er nu mere blødt, og følger langt bedre de moderne designlinier. Styresystemet er fortsat Windows Mobile dog i version 6.1 mod 6.0 i den oprindelige version.

Menusystemet er HTC's TouchFlo dog ikke i 3D-udgaven, som kendes fra Touch Diamond og HD, men i den flade version. Det betyder så til gengæld lynhurtig betjening.

Tomtom medfølger

Som standard medfølger navigationssoftware fra Tomtom i salgspakken. Inkluderet er gratis kort over hele Skandinavien. En special bilholder medfølger ligeledes.

Det særlige er, at når Touch Cruise II sættes i bilholderen, skifter enheden automatisk til en bilbrugerflade med ét kliks adgang til navigation, opkald, kontakter, kalender osv. På den både slipper brugeren for at rode i menuer under bilkørsel.

<strong>Fakta</strong>: Billeder af HTC Touch Cruise II er tidligere lækket på nettet under navnet HTC Lolite.
Fakta: Billeder af HTC Touch Cruise II er tidligere lækket på nettet under navnet HTC Lolite.

Nyhed: HTC Footprints

Et nyt menupunkt i TouchFlo menuinterfacet er HTC Footprints.

Footprints er et program der kombinerer kamera, GPS, lydoptager og notater i ét interface F.eks. kan man tage et billede ved favoritrestauranten eller på udflugten, hvorefter det automatisk kombineres med positionsinformation fra GPS og mobilmaster. Dernæst kan en personlige kommentarer tilføjes.

Alle disse postkort gemmes i et lækkert billedeinterface. HTC beskriver selv programmet med ordene "at følge egne fodspor skridt for skridt".

Desværre kan dataene kun bruges på mobilen.

- "Det er ikke muligt at overføre HTC Footprint-data og informationer til f.eks. Facebook", siger Peter Frølund, Nordisk salgs- og markedsdirektør i HTC.

HTC Touch Cruise II kommer i butikkerne omkring udgangen af februar måned. Prisen ventes omkring 3.600 kroner uden abonnement.

Specifikationer

- Størrelse: 102 x 53.5 x 14.5mm
- Vægt: 103g
- Turbo 3G HSDPA 7.2 Mbps og HSUPA
- Windows Mobile 6.1 Professional
- Skærm: 2.8-inch med QVGA resolution
- Kamera: 3.2MP, med fixed focus
- Intern hukommelse: 512 MB flash, 288 MB RAM
- Plads til microSD kort
- Bluetooth: 2.0 med EDR
- Trådløs: Wi-Fi 802.11b/g
- GPS: GPS/AGPS
- Batteri: 1100 mAh
- Taletid: GSM: op til 400 minutter
- Standby time: GSM: op til to uger
- Chipset: Qualcomm MSM7225, 528 MHz

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kennyl 22-01-2009 22:28:33

Man må håbe at footprints aplikationen også kommer som download til de andre touch modeller :D

0 0

Om brug af cookies