HTC Touch HD – vi pakker ud

Vi pakker Touch HD ud. Se billeder og læs vores første indtryk.

HTC Touch HD – vi pakker ud

Det allerførste indtryk når man har salgspakken i hånden er wow! Stilren indpakning i høj kvalitet.

I æsken findes, ud over Touch HD, et headset med 3,5 mm. jackstik, oplader, USB-kabel, batteri (1350 mAh), 8 GB SD-hukommelseskort, ekstra stylus og en lækker tyk stofpose til beskyttelse af mobilen.

Efter opstart (tager i øvrigt en evighed) og konfiguration er Touch Flo 3D-brugerfladen klar, som på skærmen (480 x 800 pixels) står fantastisk tydeligt.

Vejrprogrammet har nu både plads til dags- og ugeoversigt på frontskærmen og grafikken, har fået tilføjet lidt ekstra lækkerhed og animation. En aktieapplikation, som også kendes fra iPhone, har set dagens lys – udført i samme stil, som vejrdelen. Dataene kommer i øvrigt fra Yahoo! Finance.

Systemtasterne i bunden af forsidens Touch Flo 3D-menu, samt frontens fire berøringsfølsomme knapper (tag rør, hjem, tilbage, læg på) har alle vibrationsrespons. Desværre går dette ikke igen ved opkald og beskeder (eller også har vi bare ikke fundet ud af, at slå det til endnu).

Indgående opkald besvares ved, at "slide" på skærmen i stedet for at trykke. Præcist som på iPhone. Alligevel må jeg sige, at det virker ret cool. Det er dog lidt mystisk, at opkaldet stadig skal afsluttes med et tryk og ikke slide.

Indtil nu, har jeg nogle gode førstehåndsindtryk. Husk at se billederne til højre.

Jeg skriver mere de kommende dage. Har du spørgsmål eller ting, du synes, vi skal uddybe, er du velkommen til, at tilføje en kommentar på artiklen.