Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC U11+ er ude med batteri og display-upgrade

HTC U11+ er ude med batteri og display-upgrade

Taiwanesiske HTC udgiver U11 Plus med markant større batteri og display.

Foto: HTC

Forårets topmobil fra HTC får en efterårsupdatering i form af HTC U11+, der bygger videre på forgængerens kvaliteter med et større display og markant større batteri.

HTC springer på 18:9-vognen, hvor displayet vokser fra 5,5 til 6 tommer, men med det mere aflange format som får lov til at indtage næsten hele frontpanelet. Det nye display får flere pixels at arbejde med, med i alt 2.880 x 1.440 pixels, mens det samtidig understøtter det yderst farverige DCI-P3 format.

Selskabet bevarer det karakteristiske finish i glas fra U11, i denne omgang er det mere gennemsigtig og lader brugeren ane mobilens komponenter. Det større display skubber samtidig fingeraftrykslæseren til bagsiden, hvor den ligger der, hvor pegefingeren typisk hviler, når man holder mobilen. Mobilen er ligesom U11 IP68 støv- og sprøjtsikret.

Dimensionerne på U11 Plus læner sig tæt op af originalens, den er 5 mm højere og 1mm smallere. Vægten på U11+ er dog røget næsten 20 gram i vejret. HTC’s særlige trykfølsomme ’Sense Edge’ er også ombord, hvilket giver kvikadgang til kameraet eller andre favoritapps.

Lydsiden varetages af HTC Boomsound højtalere samt et USonic headset, som forener aktiv støjreduktion sammen med brugertilpassede lydprofiler. Her er dog fortsat intet jack-stik - du må igennem en USB-C adapter for at slutte dit kablede headset til U11+.

Læs også:  HTC U11 - stor, fin og dyr [TEST]

Foto: HTC

Samme motor, større batteri

Bag det lækre glasydre, byder U11 Plus på meget af den samme indmad som U11 kan mønstre.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 835 octa-core processor, som kan ekviperes med enten 4 eller 6GB RAM. U11+ får dog 128GB lagerplads som standard og den er født med nyeste Android 8.0 Oreo ombord.

Det større display på U11 kan dog tære yderligere på batteriet, hvilket HTC adresserer ved at ekvipere mobilen med et kæmpemæssigt batteri på 3.930 mAh – næsten en tredjedel mere end i forårets topmodel.

Kameraet er fortsat på 12 megapixels og er det samme som det der i foråret af flere medier blev kåret som det bedste mobilkamera til dato. Siden har andre toptelefoner dog vippet U11 af pinden som de bedste mobilkamera i blandt andre DXOMarks opgørelser.

Selfiekameraet får samtidig halveret antallet af pixels til nu 8 megapixels mod 16 tidligere. færre pixels end før. Denne understøtter dog nu HDR-funktioner.

Læs også:  Hele 30 pressefotos af HTC U11+ lækket

Forudbestilling sidst i november

HTC U11+ får en debutpris på 799 Euro i udvalgte europæiske markeder, men vil kun bestilles herhjemme igennem HTC’s hjemmeside fra den 20. november.

Se også:  HTC U11 Life - DK’s første Android One-mobil

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies