Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Vi gør klar til Windows Phone 8 og vi gør det stort

HTC: Vi gør klar til Windows Phone 8 og vi gør det stort

HTC er brandt varm på Windows Phone 8 og vil aggressivt markedsføre deres nye enheder.

Nokia har netop holdt event og præsenteret deres nye Lumia-modeller.

Apple er på vej med et event den 12. september, så nu kan HTC ikke længere holde sig tilbage. HTC afholder en event i New York den 19. september.

Hvad der præcist kommer til at foregå ved HTC’s event er endnu uklart, men ifølge HTC præsident for salg og marketing, Jason Mackenzie, vil det komme til at dreje sig om Windows Phone 8.

Til en gruppe journalister sagde Jason Mackenzie onsdag: “HTC is extremely bullish on Windows Phone 8, and we're going big.”, skriver PCMag.com.

Jason Mackenzie mener desuden, at HTC er den rette udfordrer til Apple og Samsung. Indtil nu er de dog druknet lidt, på grund af de store firmaers(Apple og Samsungs) massive markedsførings-budgetter.

We as a company have to be more vocal and more aggressive in the way we're communicating,” sagde Jason Mackenzie og lagde dermed op til en stor markedføringskrig.

Kilde: PCMag.com 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 07-09-2012 10:24:15

Kan de så ikke lave nogle modeller i fedt design og kvalitetsmateriale, imodsætning til det plastisk der bliver brugt til deres android enheder?

(har dog ikke prøvet deres nye vcx-serie eller hvad de betegner den)

0 0
BallonPedro 10-09-2012 07:17:51

De skal i hvertfald holde sig til deres topmodeller, One-x f.eks.

Modsat andre, så duer de ikke rigtig til at lave billigere mobiler, det er kun topmodellerne der spiller hos dem. Samsung kan f.eks. godt lave mobiler i alle segmenter som spiller max.

Og, ja, Nokia har også altid lavet kvalitet lige meget om det var billige eller dyre mobiler.

0 0
Belgarion 07-09-2012 09:16:13

Specialt Zenith lyder interesant, og kunne blive den første Windows phone med quadcore, ikke fordi der er brug for det med windows styresystem, men det er da interesant anyway ;-)

0 0

Om brug af cookies