HTC: Vi gør klar til Windows Phone 8 og vi gør det stort

HTC er brandt varm på Windows Phone 8 og vil aggressivt markedsføre deres nye enheder.

HTC: Vi gør klar til Windows Phone 8 og vi gør det stort

Nokia har netop holdt event og præsenteret deres nye Lumia-modeller.

Apple er på vej med et event den 12. september, så nu kan HTC ikke længere holde sig tilbage. HTC afholder en event i New York den 19. september.

Hvad der præcist kommer til at foregå ved HTC’s event er endnu uklart, men ifølge HTC præsident for salg og marketing, Jason Mackenzie, vil det komme til at dreje sig om Windows Phone 8.

Til en gruppe journalister sagde Jason Mackenzie onsdag: “HTC is extremely bullish on Windows Phone 8, and we’re going big.”, skriver PCMag.com.

Jason Mackenzie mener desuden, at HTC er den rette udfordrer til Apple og Samsung. Indtil nu er de dog druknet lidt, på grund af de store firmaers(Apple og Samsungs) massive markedsførings-budgetter.

We as a company have to be more vocal and more aggressive in the way we’re communicating,” sagde Jason Mackenzie og lagde dermed op til en stor markedføringskrig.

Kilde: PCMag.com 

Efterfølgende nyt om emnet

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 5/9/2012 var der nyt om emnet i fortællingen om Nyt layout i App Store ved søgningKlik her for artiklen.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..