Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC vil fjernstyre din smartphone

HTC vil fjernstyre din smartphone

HTC er kendt for at have brugervenlige smartphones, og nu vil de gøre endnu mere for brugerne via fjernsupport.

HTC vil give fjernsupport med LogMeIn
HTC vil give fjernsupport med LogMeIn

Har du oplevet at sidde med et problem på din smartphone og ikke kunne løse det?

En udvej har måske været at ringe til en supportlinje hvor der i samtalen har været kludret i betegnelser, fremmedord eller I helt har snakket forbi hinanden. Og efter en halv time måske endda, har måtte give op?

Så er der måske hjælp på vej til alle der har tænkt sig at købe en HTC telefon i fremtiden, for HTC har indgået et samarbejde med LogMeIn.

LogMeIn er et hjælpeprogram der kan give en HTC medarbejder adgang til din smartphone, for at udbedre og lokalisere den fejl du mener, driller din enhed. På den måde kan de lange og bøvlede samtaler over telefonen eller mailen udgåes.

Hele opsætningen skulle være ganske simpel, LogMeIn vil være installeret på fremtidige HTC smartphones, hvorfra du let kan bede om assistance fra en HTC supporter ved et simpelt tryk på mobilens skærm.

Herefter overtager HTC medarbejderen styringen med telefonen, og kan nu analysere din telefon for fejl, sende systemrettelser, opdateringer og netværksopsætninger direkte ned i din mobil.

Simon Harper fra HTC udtaler i pressemeddelsen "HTC is committed to providing the best and most personal customer experience in the mobile industry, from designing great products to delivering superior after-sales service and suppor.”

Samarbejdet mellem HTC og LogMeIn er gældende på Android enheder, om det er noget der også kommer på Windows Phone mobilerne fra HTC er endnu usikkert.

Vi har forsøgt at få en udtalelse fra HTC om hvorvidt det kommer til at gælde danske smartphones, og om det kommer på HTC’s nye One serie. Men HTC har ikke været i stand til at melde yderligere ud, og vi må derfor afvente yderligere til HTC One serien kommer til Danmark i April.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt L Andersen 28-03-2012 12:32:37

Tjae det HTCs support folk vil gøre er jeg gendanner lige din mobil IK
Og så står man med en mobil hvor det hele mangler og nåe ja det hjalp jo ikke på problemet såe UPS
har endnu til gode at opleve en HTC support der har hjulpet nogen.

0 0
G2 27-03-2012 13:12:26

- Hvad koster det forbrugeren i data at få support over mobil nettet?
- Hvad hvis telefonen ikke starter support app'en eller styresystemet korrekt?
- Anvender HTC app'en til andet end support, f.eks. overvågning af deres brugere?

... Jeg er ikke den paranoide, bare ikke tilhænger af ideen. Og mon ikke der er nogle forbrugere der vil stille ovenstående spørgsmål.

0 0
lasse 28-03-2012 11:59:29

Hvad data koster er ikke så vigtig for forbrugeren

Vis telefonen har en fejl

For man behøver jo ikke stirre i skærmen mens supporten ordner det

Vis man ringer, skal man jo være tilstede

0 0
Rallerbabz 27-03-2012 20:52:56

Nu koster det jo ikke noget at sende data uden for landets grænser som det gør med ring/sms så hvorfor skulle data forbruget ryge højt op? Det koster selvfølgelig lidt data, men det er jo ikke noget at snakke om. Måske 20-50 mb alt efter hvor lang tid man bruger.

0 0
Mazzen 28-03-2012 07:48:52

Og da de fleste har 1GB data med i deres abb så er det jo dækket den vej, og hvis man bruger mere en 1GB så burde man oveveje at ændre på ens abonnement.

0 0
DX 27-03-2012 16:13:42

@G2 Så er det jo godt at du selv kan lade være med at trykke på "Hjælp appen" og det uanset om du er på data eller WiFi. Du bestemmer jo selv.

0 0
Mazzen 27-03-2012 15:02:31

Tja, det vil jo også koste dem noget i en telefon regning, og flere og flere har WiFi idag, ja self kan det være det der er problemet, og tvivler på de direkte vil overvåge der brugere uden at disse er blevet orienteret om dette.

Det jo ikke Apple vi snakker om.

0 0
Mazzen 27-03-2012 12:26:56

Vil da være dejligt, hvis man har problemer at man kan få den slags hjælp via fjernsupport, istedet for at hænge i røret til HTC Support.

0 0

Om brug af cookies