HTC vil fjernstyre din smartphone

HTC er kendt for at have brugervenlige smartphones, og nu vil de gøre endnu mere for brugerne via fjernsupport.

HTC vil fjernstyre din smartphone

Har du oplevet at sidde med et problem på din smartphone og ikke kunne løse det?

En udvej har måske været at ringe til en supportlinje hvor der i samtalen har været kludret i betegnelser, fremmedord eller I helt har snakket forbi hinanden. Og efter en halv time måske endda, har måtte give op?

Så er der måske hjælp på vej til alle der har tænkt sig at købe en HTC telefon i fremtiden, for HTC har indgået et samarbejde med LogMeIn.

LogMeIn er et hjælpeprogram der kan give en HTC medarbejder adgang til din smartphone, for at udbedre og lokalisere den fejl du mener, driller din enhed. På den måde kan de lange og bøvlede samtaler over telefonen eller mailen udgåes.

Hele opsætningen skulle være ganske simpel, LogMeIn vil være installeret på fremtidige HTC smartphones, hvorfra du let kan bede om assistance fra en HTC supporter ved et simpelt tryk på mobilens skærm.

Herefter overtager HTC medarbejderen styringen med telefonen, og kan nu analysere din telefon for fejl, sende systemrettelser, opdateringer og netværksopsætninger direkte ned i din mobil.

Simon Harper fra HTC udtaler i pressemeddelsen “HTC is committed to providing the best and most personal customer experience in the mobile industry, from designing great products to delivering superior after-sales service and suppor.”

Samarbejdet mellem HTC og LogMeIn er gældende på Android enheder, om det er noget der også kommer på Windows Phone mobilerne fra HTC er endnu usikkert.

Vi har forsøgt at få en udtalelse fra HTC om hvorvidt det kommer til at gælde danske smartphones, og om det kommer på HTC’s nye One serie. Men HTC har ikke været i stand til at melde yderligere ud, og vi må derfor afvente yderligere til HTC One serien kommer til Danmark i April.

Historiens videre forløb

Temaet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med sagen. 23/3/2012 vinklede vi sagen videre med historien om Smartphones gør dig afhængig – Du læser den her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..