Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC vil have Sense ind på Windows Phone 7

HTC vil have Sense ind på Windows Phone 7

Brugerfladen HTC Sense findes ikke på HTC's Windows Phone 7 telefoner, fordi Microsoft ikke tillader det. Men det vil HTC ændre i fremtiden.

HTC Sense, som applikation, på Windows Phone 7.
HTC Sense, som applikation, på Windows Phone 7.

HTC blev kendte, og fik succes, med brugerfladen HTC Sense på Android-mobilerne - startene med HTC Hero i 2009.

På Windows Phone 7 mobilerne, HTC Mozart og HTC Trophy, er HTC Sense imidlertid reduceret til en applikation, fordi Microsoft ikke tillader, at der pilles ved deres brugerflade.

Resultatet er, at Windows Phone 7 er en meget ens oplevelse for slutbrugerne, uanset om hardwareproducenten hedder Samsung, LG eller HTC.

Men Microsofts strege krav, gør det også vanskeligt for producenterne, at differentiere deres produkter fra konkurenternes. Sandsynligvis derfor, vil HTC gerne have Sense ind på Windows Phone.

HTC: Sense kommer over tid

Ifølge Forbes.com tror HTC på, at det over tid bliver muligt at implementere flere aspekter af Sense-oplevelsen på Windows Phone 7.

- "Vi har et godt samarbejde med Microsoft og vi arbejder fortsat med at finde ud af, hvordan vi kan gøre en Sense-oplevelse mulig, uden at ødelægge Microsofts model", siger Drew Bamford, leder af 'User Experience' hos HTC til Forbes.

Han ønsker ikke at gå i detaljer omkring, hvordan en version af HTC Sense kunne se ud på Windows Phone 7. Han siger dog, at HTC's mål er at gøre Sense-oplevelsen tilgængelig på alle deres produkter.

Som det fremgår af nedenstående interview med Microsofts danske chef for Windows Phone (marts 2010), har Microsoft tidligere været meget tydelige omkring deres holdning til Sense på deres platform.

Spørgsmålet er så, om HTC over tid kan få Microsoft til at skifte holdning.

Web-TV: Microsoft vil ikke have HTC Sense

Applikationen HTC Sense på Windows Phone 7

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo 28-12-2010 11:16:49

Hvis Sense bliver en realitet på en Windows Phone, så håber jeg inderligt, at de ikke piller for meget ved brugerfladen, for den er perfekt!
Jeg savner absolut ikke popsmarte regnskyer eller et kæmpestort grimt ur på min startskærm!

0 0
JB 27-12-2010 17:54:55

Det her er godt nok semi-off topic, men hvornår kommer der dansk Windows Phone, med dansk brugerflade, ordbog etc.?

0 0
Mobilsiden.dk 27-12-2010 21:25:29

Hej JB, Det er der ingen datoer på.

0 0

Om brug af cookies