Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC vil hjælpe mobilkøberne

HTC vil hjælpe mobilkøberne

Specialuddannet personale vil til foråret stå klar og hjælpe HTC's nuværende og kommende kunder, til at få mere ud af deres smartphone. HTC går i Apples fodspor med en konceptbutik.

HTC's første konceptbutik åbnede i Singapore i november 2009. (Foto: Radio Clash)
HTC's første konceptbutik åbnede i Singapore i november 2009. (Foto: Radio Clash)

- "Det her drejer sig ikke nødvendigvis om at sælge telefoner, men om at give de interesserede en oplevelse," lyder det straks fra HTC's nordiske direktør Peter Frølund, da Mobilsiden.dk interviewer ham, om den kommende HTC Concept Store, der åbner på Købmagergade i København til foråret.

Det handler om at vise HTC frem på en positiv facon, og direktøren vil derfor gerne have, at kunderne kommer ind i butikken, hvis de har spørgsmål eller problemer.

- "Vi tager imod telefoner til service og reparation, men personalet kan også hjælpe kunderne med opsætning af mobilen. Men også spørgsmål både før og efter købet kan løses i butikken, så længe det har med HTC-produkter at gøre," fortsætter Peter Frølund.

Med HTC Concept Store er kunderne altså ikke nødvendigvis henvist til køen på en support-hotline.

Ikke billigere mobiler - men mere salg

Konceptbutikken vil kun sælge smartphones uden abonnement og binding, så hvis kunderne ønsker et abonnement, henvises de til de nærliggende butikker på Strøget.

HTC slår over for Mobilsiden.dk fast, at kunderne ikke skal forvente særligt lave priser i HTC's egen butik, da målet ikke er, at konkurrere med teleoperatørerne, eller andre kanaler, som sælger deres produkter.

- "Vi vil ikke tage kunderne fra vores nuværende forhandlere, men gennem vores kundekontakt er det vores håb, at vi faktisk kan øge salget i hele vores netværk," lyder det fra HTC direktøren.

HTC Concept Store i København er den første af sin slags i Europa - kun i Singapore findes en butik, med samme koncept som den i Købehavn får.

Konceptidéen er ikke ny. Særligt Apple og B&O er blevet kendt for konceptbutikker med egne produkter. Men også Nokia har egne butikker rundt om i verden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kristian 08-01-2011 20:00:54

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
Kristian 08-01-2011 20:02:31

Det jeg ville skrive var..

Hvad mener du med går i Apples fodspor??
Det kunne lige så godt være Nokia eller Sony Ericssons fodspor, da disse også har en butik kun til egne produkter!?

Hmm..

0 0
Mobilsiden.dk 08-01-2011 21:13:49

Hej Kristian

Jeg bruger metaforen "Apple" fordi det er det som de fleste kender. Det er langt fra alle som kender til, at Nokia har egne shops.

0 0

Om brug af cookies