HTC Vive Pro pris og tilgængelighed

HTC’s mest avancerede VR-headset til dato, HTC Vive Pro får en officiel pris og tilgængelighedsdato. Den nuværende Vive sættes også ned i pris.

HTC Vive Pro pris og tilgængelighed

HTC tager Virtual Reality op til nye højder med næste generation af deres Vive headset: Vive Pro. Fra den 5. april kan VR-gamere få et langt skarpere virtuelle oplevelser med et headset som byder på to gange 3K-opløsning i op til 90 Hz.

Med det nye headset sættes opløsning op med 78 procent fra 2.160 x 1.200 i Vive til 2.880 x 1.600 pixels i Pro-modellen. Det svarer til henholdsvis 448 og 615 PPI.

Forbindelsen kan samtidig køres trådløst over Intel WiVig teknologi med den HTC’s Wive Wireless adapter. Den kablede forbindelse foregår nu over mere pålidelige USB-C og DisplayPort standarder.

Langt større rum på op til hundrede kvadratmeter vil samtidig understøttes – fire gange større end tidligere. De fysiske udfoldelser hjælpes også på vej, at et lettere design til det nye VR-headset.

Som noget nyt, følger der nu et indbygget headset i Vive Pro med indbygget støjreduktion for at opnå optimal isolation fra omgivelserne.

HTC Vive Pro kan forudbestilles allerede nu til vejledende pris på 879 Euro – en pris der inkluderer 6 måneders Viveport abonnement. 

Den eksisterende Vive forbliver i sortimentet, men får en prisnedsættelse til 599 Euro.

Læs også:  HTC klipper kablerne med Vive Standalone

Bedst med en monstermaskine

Som dengang Vive udkom, kræver Vive Pro nu end muskuløs gaming-maskine, for at de virtuelle verdener kan udforskes uden lag og andre ubehagelige tænkepauser.

Hvilken hardware sammensætning der kræves oplyser HTC på nuværende tidspunkt ikke. Selskabet tilbyder dog et værktøj på deres hjemmeside, hvor du kan give din gaming-PC et systemtjek og se, om den kan følge med.

Officielt hedder det, at understående minimumskrav skal være mødt, for at køre VR på tilfredsstillende vis:

  • Processor: Intel Core i5-4590, AMD FX 8350 eller bedre
  • Grafik: NVIDIA GeForce® GTX1060, AMD Radeon RX480 eller bedre
  • RAM: 4 GB eller mere
  • Video: DisplayPort 1.2 eller nyere
  • USB porte: 1x USB 3.0 eller nyere
  • Styresystem: Microsoft Windows 8.1 eller Windows 10

Se også:  Video afslører: HTC på vej med en VIVE-smartphone

Historiens videre kronologi

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 12/2/2018 publicerede vi en opfølgning med en historie med fokus på Google Pixel Buds klar til salg i EuropaKlik her for at åbne artiklen.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..