HTC: Windows Phone 7 bliver en success

Antony Petts fra HTC er fuldkommen overbevist om at Windows Phone 7 vil blive en succes.

HTC: Windows Phone 7 bliver en success

HTC’s salgs- og marketings direktør Antony Petts har fået sig en snak med den australske teknik-site SmartHouse om det kommende styresystem Windows Phone 7.

– “Jeg er 100% sikker på at det nye Windows Phone 7 vil blive en success i Australien. HTC er i en fantastisk position til at drage fordel af lanceringen af det nye operativsystem, idet vi kan tilbyde to stærke operativsystemer, nemlig Android og det nye fra Microsoft.” siger Antony Petts.

HTCs high-end enheder har klaret sig flot på det australske marked, og en ny strategi med en række mid-range telefoner, skal øge konkurrencen med Nokia.

Symbian er gammelt

Ifølge Anthony Petts, er Nokias Symbian et gammelt styresystem, og det bliver svært for Nokia at repositionere deres brand i det nuværende marked.

Han roser desuden Microsoft for fuldkommen at have droppet deres gamle styresystem, og lanceret et nyt som i den grad er konkurrencedygtigt.

– “Jeg er 100% overbevist om at det nye Windows Mobile vil blive utroligt succesfuldt, og det vil skade Nokia.” siger han.