Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Windows Phone 7 bliver en success

HTC: Windows Phone 7 bliver en success

Antony Petts fra HTC er fuldkommen overbevist om at Windows Phone 7 vil blive en succes og at Nokias position kan trues, blandt andet fordi Symbian er gammelt.

HTC's salgs- og marketings direktør Antony Petts har fået sig en snak med den australske teknik-site SmartHouse om det kommende styresystem Windows Phone 7.

- “Jeg er 100% sikker på at det nye Windows Phone 7 vil blive en success i Australien. HTC er i en fantastisk position til at drage fordel af lanceringen af det nye operativsystem, idet vi kan tilbyde to stærke operativsystemer, nemlig Android og det nye fra Microsoft.” siger Antony Petts.

HTCs high-end enheder har klaret sig flot på det australske marked, og en ny strategi med en række mid-range telefoner, skal øge konkurrencen med Nokia.

Symbian er gammelt

Ifølge Anthony Petts, er Nokias Symbian et gammelt styresystem, og det bliver svært for Nokia at repositionere deres brand i det nuværende marked.

Han roser desuden Microsoft for fuldkommen at have droppet deres gamle styresystem, og lanceret et nyt som i den grad er konkurrencedygtigt.

- “Jeg er 100% overbevist om at det nye Windows Mobile vil blive utroligt succesfuldt, og det vil skade Nokia.” siger han.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Langer 25-08-2010 11:57:35

Man skal nok ikke lægge alt for meget i en HTC salgs og marketingdirektør's udtalelser omkring Windows Mobile ift Nokia ...

HTC skal jo udfordre og vil gerne overtage Nokia's dominerende position

Hovedparten af low og mid end markedet har stadig en klar præference for Nokia's telefoner, og på trods af alt hypen omkring Android og iPhone så ændrer det ikke det faktum at Nokia fortsat er markedsleder - by far og også satser på fornyelse og OVI market faktisk går ganske godt og samarbejdet med Intel nok skal bære frugt

0 0
Jesper 25-08-2010 09:35:09

"Han roser desuden Microsoft for fuldkommen at have droppet deres gamle styresystem.."
Siger han! Det er jeg lidt ked af at høre, da Microsoft DK har lovet mig noget andet! De fortalte mig, at WM vil køre parallelt med WP lang tid fremover. Ikke videre logisk, men det sagde de!
Er der nogen der kan bekræfte, at WM udgår helt?

0 0
Andreas Birkjær 25-08-2010 10:10:56

Windows Mobile udgår ikke helt - Microsoft har selv meldt ud, som du ganske rigtigt skriver, at Windows Mobile og Windows Phone skal køre parallelt med hinanden.

Det er heller ikke helt sådan jeg forstår Antony Petts, i mine øjne siger han, at Windows Phone ikke er baseret på noget gammelt - altså at Microsoft under udviklingen af det nye OS, ikke har taget udgangspunkt i noget "gammelt".

0 0
Jesper 27-08-2010 09:31:09

Det er muligt at du har ret, men i følge mine kilder, så udgår HTC Touch Pro2 snart...og der er ingen rygter om en afløser. Touch Diamond2 udgår også snart...ligeledes ingen rygter. s740 er udgået...og der er ingen afløser, og sidst, men absolut ikke mindst, så forlyder det, at HD2 har End Of Life (EOL) ved årskiftet! Alle sammen enheder, der kører WM, og som ikke umiddelbart får nogen afløsere!
Pt. er der faktisk kun HD Mini tilbage...og den får garanteret også EOL inden længe!

0 0

Om brug af cookies