Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC's hemmelige kvinde-mobil fanget på kamera

HTC's hemmelige kvinde-mobil fanget på kamera

Så er de første billeder af HTC's kommende smartphone specielt produceret til kvinder lækket på nettet, hævder website.

Foto: Pocketnow.com

Siden foråret har rygterne om en HTC-mobil skræddersyet til kvinder taget fart. Nu kan man få en idé om, hvordan den kommer til at se ud.

Pocketnow.com har således offentliggjort et par (slørede) billeder af en telefon, som hævdes at være den såkaldte HTC Bliss.

Specifikationerne kommer angiveligt til at ligge i den bløde mellemvare, eksempelvis i form af en 800 MHz single-core processor. HTC vil i stedet forsøge at sælge mobilen på specielle applikationer - som blandt andet rygtes at indeholde en kalorietæller - og ikke mindst kvindetækkeligt tilbehør.

Det gælder for eksempel et armbånd med en lampe, som lyser, når sms, mail eller andre notifikationer tikker ind. På den måde slipper Bliss-ejeren for at rode efter mobilen i tasken for at tjekke, om der er bud efter én


Hvad siger de kvindelige mobilbrugere? Lokker en mindre kraftfuld mobil med armbånd-tilbehøret mere end en kraftfuld mobil uden armbånd?
Lad os høre din mening nedenfor i kommentarfeltet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erling 18-08-2011 12:41:16

Ikke kvinde. Og som sådan kan det jeg siger her, være forkert, vrøvl, vås osv.

Alligevel virker det for mig rimeligt basalt, at det kan være meget fint med nogle gadgets specielt designet til kvinder, samt en formfaktor der virker behagelig på samme (antager der er kørt nogle forbrugerforsøg).
Det hjælper bare alt sammen ikke noget, hvis ikke de grundlæggende specs, cpu-kræfter, hukommelse osv. er tilstede, til at brugen er rimeligt glat og problemfri.
Jeg har intet imod Android/HTC, kører selv Desire HD og er en glad bruger.
Jeg har aldrig haft en 800 MHz mobil i hånden men Desire Z er jo et godt eks. Ved ikke hvordan den kører.

0 0

Om brug af cookies