Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTCs indtjening er stærkt dalende, tjener dog stadigvæk penge

HTCs indtjening er stærkt dalende, tjener dog stadigvæk penge

HTC holder lige knap hovedet oven vande i årets tredje kvartal, indtjeningen er faldet drastisk men der er dog stadigvæk sorte tal.

HTC har offentliggjort deres ureviderede finans resultater for tredje kvartal i år, de viser at det hårdt prøvede Taiwanesiske selskab fortsat tjener penge på bundlinjen efter sidste kvartal hvor det endelig lykkedes dem at bytte de røde tal ud med sorte.

Selv om HTC klarede sig igennem endnu et kvartal uden tab på bundlinjen, så faldt både indtægt og fortjeneste. Indtægten er oplyst til 41,86 milliarder TWD sammenlignet med 65,1 milliarder i andet kvartal, fortjenesten er faldet fra 2,3 milliarder TWD til 0,64 milliarder.

HTC har i tredje kvartal præsenteret en Windows Phone udgave af deres flagskib HTC One M8 samt nogle billigere modeller Desire 510 og Desire 610.

Lidt ude i fremtiden har HTC indkaldt til en “Double Exposure” event den 8 oktober som angiveligt skulle være springbrættet for en M8 model med bedre kamera. Yderligere står HTC foran at lancere deres første tablet i tre år i samarbejde med Google, nemlig Nexus 9.

Om det er nok til at skabe tiltrængt øget omsætning og indtjening i årets sidste kvartal vil tiden vise.

Kilde: Android Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 04-10-2014 23:09:52

Jeg synes HTC har manglet den der wauw mobil de sidste par år som bare er fyldt til kanten med specs ligesom Samsung's Note serie f.eks. Givetvis så har HTC haft deres frontvendte højttalere og deres ret fede Sense som jeg godt kan se fidusen i, men det er bare ikke nok.

4Mpixel kameraet har været et flop på One M7 og M8; og Maxx modellen fra sidste efterår kom med forårs-specs og kun en forvokset skærm i forhold til One M7. Det ser ud til de delvist er ved at lære det dog, for de er ved at sende en M8 på gaden med et ordentligt kamera, nu mangler de så bare igen at smide en hurtigere SOC i.

Jeg venter dog spændt til foråret, jeg tror det er tidspunktet hvor HTC har indset at der ikke skal være kompromisser og lancerer den fuldendte telefon.

1 1
Naggie21 05-10-2014 03:57:47

M7 og Maxx var en smule bagude med Snapdragon 600, men ikke noget der gjorde den speciel dårlig. Den første version af Galaxy S4 kom med samme SoC. Det var først den forbedrede version der kom senere på året, som fik Snapdragon 800.
Men det var dumt gjort, at Maxx ikke fik Snapdragon 800, når alle andre topmodeller havde det på det tidspunkt.
Angående M8, så er den jo helt med. Den var født med Snapdragon 801 som alle andre topmodeller stadig har. Også dem der kom senere.
Men kan kun give dig ret med kameraet. De 4MP er simpelthen for lidt. Eller rettere, størrelsen på billederne fejler egentlig ikke noget, men chippen og linsen er bare ikke gode nok.

Håber også den kommende S8 eller hvad det nu var, de ville kalde den kommende One, kommer med et ordentligt kamera. De siger i hvert fald 13MP, men det i sig selv, siger ikke så meget.
Håber så også, at den kommer med en Snapdragon 805, men en 801 kan nu også gøre det. Er det ikke kun Note 4, der har 805'eren hidtil?

Men når alt dette så er sagt, så er det ikke de topmodeller som vi mobilnørder søger, som de tjener pengene på. Det er ene og alene low og mid telefonerne de sælger til masserne. Og her har ingen en chance mod Samsung.

1 0

Om brug af cookies