Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTCs nye mobil elsker tilbehør

HTCs nye mobil elsker tilbehør

HTC Rhyme har en ny og unik Sense-brugerflade, men næsten vigtigere endnu har den et væld af tilbehør.

Endnu en ny Android-mobil har set dagens lys fra HTC, denne gang er der tale om en lidt anderledes mobil. Den nye HTC Rhyme satser nemlig ikke på dualcore, 3D eller andre high-end-funktioner, men vil forføre sine brugere med en opgraderet Sense-brugerflade og bunker af tilbehør.

HTC Rhyme er altså ikke en flagskibs-mobil men har alligevel
hæderlige specs såsom 3,7-tommers Super LCD-skærm
med WVGA-opløsning, 5 MP kamera, HSDPA, WiFi, Bluetooth, GPS samt en 1 GHz Qualcomm Snapdragon S2 processor og 768 MB RAM.

Den opfriskede Sense-brugerflade, som indtil videre kun findes på HTC Rhyme, har en ny startskærm, der skulle give sin ejer et hurtigt overblik over vigtige ting som aftaler, beskeder mm., og HTC har også til lejligheden udviklet nye baggrunde.

Men det der gør HTC Rhyme endnu mere spændende, er den lange række af tilbehør såsom HTC Rhyme Dockin Station, hvor du kan oplade mobilen eller bruge den som musikanlæg eller vækkeur. Et andet tilbehør er HTC Rhyme Charm, der er en lille lysende terning, som du kan have hængende udenfor tasken og som lyser, når du får et opkald.

Derudover er der HTC Rhyme-viklefri ledninger, HTC Rhyme Sports Armband til træning, en særlig trådløs bilhøjttaler og meget andet
særligt Rhyme-tilbehør.

Ifølge HTC skal det meget ekstra tilbehør gør oplevelsen med
mobilen endnu mere personlig. Og mon ikke HTC regner med, at det især er den feminine del af befolkningen, der falder for deres Rhyme, når den kommer på det danske marked til oktober.

Indtil videre er prisen ukendt, men HTC fortæller, at både dock, viklefrie hovedtelefoner og den særlige Rhyme Charm-terning
følger med i pakken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies