Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTCs salg dykker igen i maj måned

HTCs salg dykker igen i maj måned

Efter et par gode måneder dykkede HTCs indtjening i maj måned, de forventer dog stadigvæk samme regnskab for andet kvartal.

På bagkanten af to positive måneder efter lanceringen af dette års flagskib HTC One (M8) oplever HTC pludselig et ordentligt dyk i indtjeningen i maj måned. HTC rapporterer et dyk på 4,59 procent sammenlignet med måneden før, dette dyk kan forklares med at M8 modellen har solgt flot i starten af lanceringen, denne salgsbølge har skubbet gang i april måned som var 36% bedre end marts måned.

HTC One M8: To nye versioner på vej?

Maj måned plejer dog at være en ganske stabil måned for mange telefonproducenter, også for HTC. Ser man på de årlige tal er dette dyk en smule mere alvorligt, indtjeningen i maj 2014 er en nedgang på næsten 30 procent i forhold til maj 2013.

Ifølge Bloombergs Tim Culpan holder HTC dog kursen mod deres mål for andet kvartal, hvilket derfor betyder at maj blot har været en mindre tilbagegang og april forventes at indhente det tabte.

HTC har allerede taget nogle tiltag der skal sikre indtjeningen i dette kvartal, blandt andet introduktionen af en billigere udgave af M8 i plastik. De har i år også for øje at lancere flere mid-range modeller i håb om at ramme markedet en smule bredere end det har været tilfældet de tidligere par år.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies