HTCs Windows Phone 8-mobiler afsløret

Ifølge nyeste rygter, så er der tre nye Windows Phone 8-mobiler på vej fra HTC. Se de rygtede specifikationer her.

HTCs Windows Phone 8-mobiler afsløret

Det virker sandsynligt, at Nokia (som rygterne siger) vil lancere nye Windows Phone 8-modeller under deres årlige Nokia World i starten af september måned. Men nu går rygterne også på, at HTC vil præsentere deres tre første WP8-modeller i den tredje uge af september måned. Det skriver WMPoweruser.com.

Dog får WMPoweruser deres informationer fra den kinesiske hjemmeside WPDang, der henviser til de har informationerne fra to yderligere nyhedskilder.

De tre modeller har kodenavnene ”Rio”, ”Accord” og ”Zenith”. Og det skulle være lidt som med deres One-serie, at Rio er den model med lidt begrænsede funktioner, som HTC One V. Mens Accord og Zenith skal svare til One S og One X. Om hardwaren også vil blive lig One-serien er endnu uvist.

De rygtede specifikationer

Rio skulle, ifølge WPDang, komme med en 4 tommer WVGA-skærm, 14.4 Mbit/s HSPA, 512 MB RAM, en dual-core processor fra Snapdragon og et 5 megapixelskamera, som kan optage video i 720p.

Accord skulle få en lidt større skærm på 4,3 tommer 720p Super LCD 2-skærm, 8 megapixels kamera der kan optage i full-HD (1080p), 42 Mbil/s HSPA, NFC, 1 GB RAM og dual-core processor.

Det forventes topmodellen bliver HTC Zenith, som skulle have en 4,7 tommer 720p Super LCD 2-skærm, 8 megapixelskamera, 42 Mbil/s HSPA og være en quad-core Snapdragon-processor.

720p Super LCD 2-skærm skulle angiveligt have en pixeltæthed på 300 ppi, og dermed have standarden for ”retina display”.

Telefonerne Rio og Accord skulle komme til salg i oktober, mens Zenith skulle komme i løbet af fjerde kvartal. Det er dog stadigvæk uvist om disse telefoner er en realitet eller blot rygter, samt om de kommer på det danske marked.