Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hu-a-we-i, Hua-wei - kært barn har mange navne - men hvordan udtales det?

Hu-a-we-i, Hua-wei - kært barn har mange navne - men hvordan udtales det?

Den kinesiske producent Huawei er formentlig en producent vi skal holde øje med. Men hvordan udtaler man egentlig navnet?

Har du hørt om den kinesiske producent Huawei, så har du formentlig også hørt navnet være udtalt på mange forskellige måder.

Men hvordan siger man det egentlig helt præcist?

Huawei har været på gaden i New York for at høre om den almindelige forbruger egentlig kan udtale navnet. Kineserne er ikke nye i mobilbranchen, men de er nye på det europæiske smartphone marked. Derfor er det også nu det er vigtigt hvordan navnet udtales.

Du kan i denne video se hvordan navnet udtales, faktisk skal det siges mere som ”WAH-WAY” end eksempelvis Hu-a-we-i.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars 11-07-2012 19:20:19

@Alfix. Huawei har blev grundlagt i 1987 og har nu 140000 ansatte. De er et kæmpe navn i fjernøsten, så børne-arbejdere er nok ikke liiige det de gør mest i...

Ang. garanti så er det jo dem du har købt telefonen af (f.eks Elgiganten) der står for garantien, og ikke selve fabrikken. Og garantireglerne er ens, uanset hvilket mærke man køber. (undtagen Apple, de laver deres HELT egne regler...)

Jeg har selv købt en Huawei Honor for 7 uger siden, og den holder laaang mere end mange af de andre jeg har haft.

Jeg var selv skeptisk, men er kun blevet positivt overrasket.

Der var jo også engang hvor man gjorde nar af HTC...

0 0
Alfix 12-07-2012 21:32:07

Dood alt det gejl ved jeg godt, men det ved almindelige mennesker der ser "kineser produktet" i dk for foerste gang ikke. Men det kan jeg saa see nu at jeg overhovedet ikke havde gjort klart.

Ja High Tech Computer var noget lort engang, men spoergsmaalet er saa om Huawei kan vinde grund nu naar markedet er saa trangt.

0 0
Alfix 12-07-2012 21:32:53

Jeg snakker jo foerst indtryks fordomme, ikke reelle holdninger til produktet. :)

0 0
Lars 12-07-2012 23:27:34

Ja fordommene er nok det værste for en "nyt" navn som Huawei, men mon ikke de fleste laver lidt research inden de køber ny fon, og bliver fristet af de gode anmeldelser Huaweis telefoner får.

Jeg er i hvert fald blevet så begejstret for min Honor, at jeg benytter enhver chance til at banke nogle af de fordomme i jorden...

Men send du bare din kæreste ud og købe en Huawei, jeg er sikker på at hun/I ikke blive skuffet. :-)

0 0
Alfix 13-07-2012 10:10:49

Men set fra et branding perspektiv saa synes jeg selv personligt at Hua-Wei er et mareridt, logo'et er ikke genkendeligt og navnet lyder af H til! Det bliver et kaempe problem for dem.

0 0
Alfix 11-07-2012 10:20:43

Min kaereste som er utroligt standhafting naar det kommer til tech er nu endelig gaaet med paa at faa sig en smartphone.


Vi har kigget paa en del, men sjovt nok kan hun lide Huaweis design retning, men endte med at sige at hun ikke turde at koebe saanoget kineser pis.

Et eller andet sted kan jeg godt se det, men mest af alt saa skal Huawei laaaang vej udenom for at imponere. De er godt paa vej i hht kvaliteten, men som min kaereste ogsaa pointerede. Hvad med garanti, er det smaa kineser boern der laver deres telefoner og hvem staar til ansvar for firmaet i hht reklamation generelt.

Helt legitime spoergsmaal.

0 0

Om brug af cookies