Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei 7P registreret som varemærke: Ny topmodel på vej?

Huawei 7P registreret som varemærke: Ny topmodel på vej?

Huawei har netop registreret navnet "Huawei 7P" som et varemærke, som kan være et hint om, at en Huawei-brandet efterfølger til Nexus 6P er på vej.

Den nuværende Google-topmodel, Nexus 6P, som for første gang er lavet i samarbejde med Huawei, har efter alt at dømme været en succes for Huawei. Noget kunne nemlig tyde på, at Huawei vil lave en efterfølger til Nexus 6P.

Hjemmesiden Phandroid har spottet, at Huawei har fået godkendt navnet ”Huawei 7P” som et registreret varemærke. Af registreringen fremgår det, at navnet kan bruges på alt fra smartphones, smartwatches og tablets til computere, modems og software, så det er endnu for tidligt at sige, om der er tale om en smartphone eller en tablet.

Læs også: Huawei P9 og P9 Plus: Kinesisk teknik og tysk luksus

Navnet indikerer i hvert fald, at der ikke er tale om en ny Nexus-smartphone, da navnet ”Nexus” er erstattet af ”Huawei”. Det falder også i tråd med, at HTC ventes at blive den producent, der skal lave de næste Nexus-smartphones.

Her ses registreringen af Huawei 7P som et varemærke.
Her ses registreringen af Huawei 7P som et varemærke.
Foto: Phandroid.com

Huawei kan i teorien derfor vælge at basere Nexus 7P på et lignende design og format som Nexus 6P og køre modellerne som en ny serie ved siden af blandt andet P- og Mate-serien. Det er selvfølgelig blot spekulationer, og der er derfor ikke andet for end at vente på at se, om Huawei 7P bliver ført ud i livet som en efterfølger til Nexus 6P.

Hvad tror du, at Huawei 7P er et hint til? En efterfølger til Nexus 6P eller måske en ny, lille 7” tablet? Giv gerne dit bud i en kommentar herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies