Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei arbejder angiveligt på en 6,5 tommer smartphone

Huawei arbejder angiveligt på en 6,5 tommer smartphone

Kinesiske Huawei følger tilsyneladende trenden på markedet for smarthphones, og arbejder angiveligt på en 6,5 tommer enhed.

Huawei Ascend Mate
Huawei Ascend Mate

Samsung har måske startet en jo-større-jo-bedre trend på markedet for smartphones, med deres Samsung Galaxy Note-enheder, der har fået noget større succes end forventet.

Det har fået flere andre producenter til at følge trop, og lancerer lignende store phablet-enheder med samme fællestræk: En stor skærm!

Huawei har deres 6,1 tommer Ascend Mate, LG deres nyeste flagskib Optimus G Pro på 5,5 tommer og Sony har flere 5 tommer enheder på markedet, skriver TechnologyTell.

Samsung har noget stort på vej, nemlig Samsung Galaxy Mega med 6,3 tommer, men det overgås måske snart at Huawei, der ifølge Digitimes arbejder på en phablet på 6,5 tommer skærm.

Producenterne bør måske overveje at udvide dere produktportefølje med bukser med ekstra store lommer, eller standse udviklingen af de stadigt større enheder, da vi ellers om få år vil gå rundt og tale i telefon i et 20 tommer fjernsyn.

Kilde: TechnologyTell, Digitimes

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DeeHawk 24-05-2013 10:41:10

Der er en rød tråd i udviklingen. Selvom tablets vokser i popularitet, er de stadig ret u-handy at transportere uden en taske, og med kommende produkter som ure der fungerer som en forlængelse af din telefon, bliver det mere og mere attraktivt at have en ordentlig skærm til mobil-surf, noter og spil. Med mindre man går i meget stramme bukser er 5-6" uproblematiske at have i lommen.
20"? Med den nuværende udvikling bliver der smidt ca 0,5" på skærmeme hvert år, så der går 28 år endnu. På det tidspunkt er der ikke noget der hedder en telefon længere.

0 0
Om brug af cookies