Huawei Ascend P2 – topmodellen for den prisbevidste forbruger

Ascend P2 fra Huawei forventes, at komme til det danske marked til en pris der er utrolig konkurrencedygtig. Se den her.

Huawei Ascend P2 – topmodellen for den prisbevidste forbruger

Huawei Ascend P2, som netop i går blev officielt præsenteret på Mobile World Congress, bliver af Huawei selv omtalt som verdens hurtigste smartphone.

 – Huawei Ascend P2 – verdens hurtigste smartphone

Telefonen rammer det danske marked i sidste del af andet kvartal og forventes at få en utrolig konkurrencestærk pris.

  – Huawei Ascend P2 er bedre end alle de andre – også iPhone og Samsung

Både Huawei og LG giver altså topmodellerne fra konkurrenterne kamp til stregen, når det kommer til prisen. LG sender i denne uge deres topmodel, Optimus G, i butikkerne til en vejledende pris på 3.500 kroner uden abonnement.

 – LG Optimus G – en smartphone med G-kraft (mobiltest)

Alt imens HTC One og Sony Xperia Z begge er meldt ud til over 5.000 kroner. Men prisen betyder, ifølge en undersøgelse YouGov har foretaget for Sony Mobile, ikke noget for danskerne. Alligevel begynder mobilproducenterne at kæmpe om, at have de billigste highend produkter.

 – Danskerne foretrækker highend smartphones
 
Og vil du have Ascend P2 ser det ud til, at du slipper endnu billigere end de 3.500 kroner en LG Optimus G koster.

Huawei Danmark oplyser til Mobilsiden.dk, at prisen ikke er 100% på plads endnu, men den forventes at blive under 3.000 kroner.

Temaet er ikke slut

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 25/2/2013 publicerede vi en ny vinkel på temaet Video: Se Huaweis promo-video for Ascend P2Klik her og læs artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..