Huawei Ascend P6 på vej i Google Play edition

Kinesiske Huawei arbejder i øjeblikket sammen med Google, for at lave Ascend P6 i en Google Play edition.

Huawei Ascend P6 på vej i Google Play edition

Den kinesiske mobilproducent Huawei har for kort tid siden præsenteret deres nye Ascend P6, der bliver den tyndeste smartphone i verden på kun 6,18 cm.

Ascend P6 er en Android telefon, der ligesom kinesernes andre enheder får deres egen Emotion brugerinterface.

Der er dog ved at danne sig en trend, i retningen af flere Android telefoner, der kører rent Android, uden mobilproducenternes brugerinterface.

I et interview med Pocket-Lint sagde Kevin Ho, chef for Huaweis smartphone division, at selskabet arbejdede sammen med Google, for at skabe en Ascend P6 i en Google Play edition.

Senere har selskabet præciseret deres udtalelser, og sagt at der p.t. kun er planer om en Ascend P6 med Huaweis eget Emotion brugerinterface.

Det virker dog som om hr. Ho har talt over sig, og Huawei efterfølgende har forsøgt at redde i land – vi tror derfor på, at der efter et stykke tid på gaden, vil komme en Ascend P6 i Google Play edition.

Kilde: Pocket-Lint

Mere til sagen

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 20/6/2013 blev bolden spillet videre med en artikel der drejer sig om Huawei: Ascend P6 skal ramme 10 millioner i år – Du læser den her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..