Huawei Ascend W2 med Windows Phone angiveligt lækket

Windows Phone 8-mobilen Ascend W1 er dårligt landet i Danmark, før et billede af opfølgeren angiveligt er lækket. Se det her.

Huawei Ascend W2 med Windows Phone angiveligt lækket

Det er mindre end to måneder siden, at den første Windows Phone 8-smartphone fra kinesiske Huawei, den såkaldte Ascend W1, blev sluppet løs i Danmark.

 Huawei Ascend W1 – god Windows Phone til skarp pris (mobiltest)


Ikke desto mindre står efterfølgeren klar i kulissen. I hvert fald hvis man skal tro et billedlæk, som den normalt velinformerede Twitter-bruger @evleaks står bag.

Der er ikke nogen oplysninger om pris og specifikationer i det pågældende tweet, men ifølge Engadget.com har der tidligere været rygter om Ascend W2.

Det skulle dreje sig om 4,3″-skærm, Snapdragon S4-processor, otte megapixel-kamera og 1GB RAM. Billedet fra det daværende rygte stemmer imidlertid ikke helt overens med det nye fra @evleaks, som du kan se nedenfor.

Læs også:
 – Huawei Ascend W1 mod Nokia Lumia 620 – lavpris-duel

Læk, twitter, @evleaks, Huawei Ascend W2
Sådan vil Huawei Ascend W2 angiveligt komme til at se ud. Foto: Twitter (@evleaks)

Emnets videre forløb

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden kunne ikke lade være. 27/5/2013 blev sagen bragt videre med nyheden Huawei Ascend P6 – pressefotos lækket – Den kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..