Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei driller Apple efter gårsdagens Special Event

Huawei driller Apple efter gårsdagens Special Event

Huawei har sendt en stikpille mod Apple, efter et noget skuffende event i går. Det går dog ikke ustraffet hen hos Apples loyale fanbase.

I går aftes annoncerede Apple en lang række nye services til deres forskellige enheder. Det skete på bedste amerikanske vis, i Californien med en masse kendte amerikanere til stede.

Læs også: Apple lancerer ny TV-app og TV+ med originalt indhold

I dag er det så Huawei, der lancerer deres P30-duo. Og selvom timingen nok er en tilfældighed, så afstår Huawei ikke fra at stikke lidt til Apple, efter det kedeligste Apple Event i nyere tid.

Sådan ser det altså ud, når Huawei driller Apple.
Sådan ser det altså ud, når Huawei driller Apple.

"Thanks for the warm up Tim" eller "Tak for opvarmningen Tim", som det ville lyde på dansk. Sådan skriver Huawei Irland på deres twitter profil. Og selvom det måske er sagt med et glimt i øjet, og at den slags drillerier efterhånden er hverdag blandt de største producenter, så har det stadig fået folk til at reagere en negativt mod Huawei.

Læs også: Huawei P30 bliver lækket over hele verden

Først og fremmest bliver der gjort et stort nummer ud af, at arvtageren til Huaweis kejserdømme, og næstformand i Huaweis bestyrelse, Meng Wanzhou, havde hele tre Apple produkter på sig, da hun blev arresteret. Dernæst mener nogle, at Huawei efterligner Apple i deres promovideoer, især skulle den seneste Matebook X Pro-reklame minde om en hver Macbook-reklame nogensinde.

Lanceringen af Huawei P30 og Huawei P30 Pro foregår fra klokken 14:00, og vi er selvfølgelig med fra Paris, hvor vi vil opdatere med de seneste nyheder fra eventet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies