Huawei er ikke kun Android – Windows Phone på vej

Huawei går med på Windows Phone 8, og vil ikke kun satse på Android i fremtiden.

Huawei er ikke kun Android – Windows Phone på vej

Microsoft har offentliggjort, at Huawei bliver en af de fire producenter, som skal fremstille telefoner med Windows Phone 8, når styresystemet frigives til efteråret.

Windows Phone 8 er officiel – læs om den her

Dermed står det klart, at den kinesiske producent ikke entydigt satser på smartphones med Android-systemet.

– ”Vi er stolte af, og glade for, at være valgt af Microsoft som partner omkring lanceringen af Windows Phone 8. Vi ser systemet som en vigtig del, af den mobile udvikling. På nuværende tidspunkt, kan vi dog ikke dele yderligere informationer om partnerskabet eller planlægningen af det fremtidige produktudvalg,” siger Anders Lindqvist fra Huaweis nordiske hovedkontor i Sverige, til Mobilsiden.dk.

Helt præcist hvornår enheder med Windows Phone 8 fra Huawei vil ramme markedet, og hvad prisen bliver, er endnu uvist.

Huawei har dog fortalt til andre medier, at planlægger at lancere telefoner i USA, Europa og Kina, samt måske andre markeder efterfølgende.

Seenste nyt om emnet

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 15/6/2012 fulgte redaktionen op med et indlæg omkring Huawei Ascend Y200 – ny entry level smartphone (mobiltest)Klik her for fortsættelsen.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Huawei..