Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei fik succes med egne smartphones i 2012

Huawei fik succes med egne smartphones i 2012

I 2011 solgte Huawei blot 20 procent af deres telefoner under eget brand. I 2012 steg dette tal gevaldigt til 85 procent.

Huawei har store planer for fremtiden, ambitionsniveauet er top 5 i 2014 og top 3 i 2016
Huawei har store planer for fremtiden, ambitionsniveauet er top 5 i 2014 og top 3 i 2016

Stadigt flere kinesiske smartphones havner i forbrugernes hænder. Huawei-koncernen oplever i særdeleshed fremgang.

Hidtil har Huawei hovedsagligt leveret telefoner til teleselskaber rundt omkring i verden, men er nu i stedet, begyndt at sælge telefoner under deres eget brand.

I 2011 blev blot 20 procent af deres telefoner solgt under deres eget navn, dette tal steg i 2012 til hele 85 procent.

Dyr charmeoffensiv

Huawei har planer om at blive blandt de fem bedst sælgende smartphone-brands i 2014, og blandt top tre i 2016.

Derfor har de investeret mere end 200 millioner dollars i deres branding-strategi som skal øge forbrugernes fokus på Huawei som mobilproducent, og ikke som tidligere, hvor de hovedsagligt har leveret infrastruktur.

- Huawei bruger en halv milliard på Nokias hjemmebane

Til sammenligning har Apple og Samsung brugt over en milliard dollars hver på kampagner, men til gengæld har Huawei et par andre fordele.

De laver deres hardware selv og er derfor ikke afhængige af trediepartsleverandører, og i det nuværende kinesiske marked, er der tendens til at kinesiske smartphone-producenter favoriseres en smule over andre brands.

Store muligheder i Kina

China Mobile er verdens største mobiloperatør, men ud af deres 703 millioner kunder, har kun 79 millioner en 3G-dataplan. Dette er en stor chance for Huawei som forudser, at mange af disse kunder vil skifte deres eksisterende telefon ud med en smartphone i de kommende år.

Denne bid af kunder ønsker Huawei selvfølgelig den største andel af som muligt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 03-01-2013 15:11:11

Hvis Windows vil frem går de efter Huawei eller et andet mærke hvor man stadig har fornemmelsen af at de er et "vinder"-mærke, i mine øje er Windows godt igang med at give indtrykket af systemet som et tabersystem fordi Nokia har det billede sættene på sig for tiden.
Det er ikke for at komme i klinch med nogen med EFTER MIN MENING vinder Windows phone ikke med Nokia som sit bedste kort.

0 0

Om brug af cookies