Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei: Glad for Telia er med ombord

Huawei: Glad for Telia er med ombord

Mobilproducenten Huawei er glad for, at Telia har valgt at tage deres produkter i sortimentet og det vil komme kunderne til gode.

Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Er man mobilproducent og ønsker, at komme i ”top-of-mind” ved de danske mobilkunder, så skal man være synlig ved en eller flere, af de fire store operatører (TDC, Telenor, Telia eller 3).

Huawei har arbejdet intensivt for, at få hyldeplads på det hårde danske mobilmarked. Dette er nu lykkedes, og teleselskabet Telia har valgt at give dem en chance. En chance Huawei er glad for.

Huawei Ascend P1 - ufattelig god Android-smartphone (mobiltest)

-”Vi er glade for nu også at have Telia med ombord. Telia har igennem mange år solgt Huaweis netværks- og bredbånds-produkter, senest vores 4G-enheder. Men nu har vi også lavet aftale om salg af smartphones, hvoraf den første bliver Ascend P1,” lyder det fra Huawei Danmark til Mobilsiden.dk.

Tingene er gået stærkt i Danmark de seneste seks måneder for den kinesiske producent, hvor det blandt andet er lykkedes at opbygge en solid distributionskanal, samt lavet partnerskaber.

-”Samarbejdet med Telia rykker os et skridt nærmere kunderne og giver os en endnu bedre kontaktflade til det danske marked,” slutter Huawei Danmark.

Dermed vil det bestemt komme kunderne til gode, at producenten nu er synlig ved en af de store operatører. De øvrige operatører er fortsat afventende på, om de skal tage Huawei ind på deres hylder.

Huawei Ascend P1 - One S-konkurrent der holder (web-tv)

Har du interesse i, at være nærmere på Huawei kan du følge deres danske Facebook-side, som netop nu er ved at være klar.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies