Huawei gør reklame for den fjerde telefon i Mate 20-serien

Huawei gør nu reklame for en hidtil ukendt telefon i Mate 20-serien, og ifølge videoen er der tale om en gaming-telefon.

Huawei gør reklame for den fjerde telefon i Mate 20-serien

Hele mobilgaming-scenen har virkelig fået et skub på det seneste. Det startede med Fortnite til Samsung Galaxy-enhederne, sidenhen er ASUS’ gaming-monster, ROG Phone, også på vej til landet.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro får hele 8GB RAM og 512GB lager

Nu melder Huawei sig måske også ind på gaming-scenen. I hvert fald reklamerer Huawei for en fjerde model i Mate 20-serien, Huawei Mate 20X.

Ifølge videoen, som kan ses i tweetet herover, byder Huawei Mate 20X på bedre køling og længere spilsessioner. Det tyder på, at Mate 20X får et større batteri end Mate 20 og Mate 20 Pro, som i forvejen lader til at blive ret godt kørende på den front.

Læs også: Huawei smider gigantisk batteri i Mate 20-serien

I en af kommentarerne til tweetet kan man se en oversigt, over skærmene på de tre kommende Mate 20-modeller. Der fremgår det, at Mate 20X får en kæmpe skærm på 7,21 tommer. Til sammenligning skulle skærmen i Mate 20 Pro være på 6,39 tommer. Mate 20X må dog nøjes med en lavere opløsning på 1.080 x 2.240 mod 1.440 x 3.120 på Mate 20 Pro. Begge skærme vil være af typen, OLED, mens Huawei Mate 20 efter sigende får en LCD skærm.

Huawei løfter officielt sløret for de nye telefoner, til et arrangement i London, om præcist en uge, altså den 16. oktober.

Seenste nyt om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 3/10/2018 kom den efterfølgende historie med et indlæg omkring ASUS ROG Phone kommer nu til Danmark – Forstættelsen i sagen kan læses her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.