Huawei Honor kan nu opdateres til Android 4.0

Den længe ventede Android 4.0 Ice Cream Sandwich opdatering til Huawei Honor er nu endelig klar.

Huawei Honor kan nu opdateres til Android 4.0

Efter nogen tids forsinkelse er Huawei endelig klar med den store Android 4.0-opdatering til mellemklasse-mobilen Huawei Honor.

Det oplyser Huawei til Mobilsiden.dk.

Huawei Honor giver Android-konkurrenterne baghjul (mobiltest)

Opdateringen hentes som OTA (over the air) og kræver således ikke, at man skal tilslutte telefonen til computeren. Men det anbefales, at man tager backup af sine vigtige data, samt henter opdateringen mens telefonen er tilsluttet et trådløst netværk (WiFi).

Huawei Honor har på verdensplan fået ganske megen positiv omtale, inklusive her på Mobilsiden.dk, da det er en smartphone, der leverer høj ydelse til en god pris.

I Ice Cream Sandwich opdateringen indgår et dansk tastatur (QWERTY) med dansk ordbog, men T9-layoutet af det medfølgende tastatur, har ikke dansk ordbog, fortæller Huawei.

Ordbogen i det almindelige tastatur vil efter opdateringen ikke være slået til som standard. Dete gøres under “Sprog og input”-menuen ved at vælge Huawei input method – inputindstillinger – ordbog til.

Huawei Honor koster aktuelt, ifølge Mobilpriser.dk, lige under 2.000 kroner uden abonnement.

Se også Mobildebat.dk hvor Honor-ejere skriver om Android 4.0.

Det sidste nye i fortællingen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 21/8/2012 gik vi videre med artiklen Huawei Ascend P1 – bruger godkender den kinesiske smartphone (brugertest)Klik her for artiklen.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Huawei..