Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei Honor V10 - Topmobil til skarp pris

Huawei Honor V10 - Topmobil til skarp pris

Honors nye flagskib byder på de fleste af Huawei Mate 10 Pros kvaliteter - og et jack-stik - til en skarp pris

Foto: Huawei

Huaweis datterselskab, Honor, er ude med deres bud på et 2017-flagskib. Som med Honor 9, tager selskabet udgangspunkt i en eksisterende Huawei-toptelefon og tilbyder det til en skarpere pris. Hos Honor V10 er det det Mate 10 Pro supermobilen som er forbilledet.

Honor V10 byder derfor også på et 6 tommers ’FullView’ skærm - et FHD+ display med 18:9 format og en underliggende OLED-teknologi.

Herligheden er også pakket ind i glas her, men fingeraftrykslæseren er ikke forvist til bagsiden, det er klemt allernederst på fronten. Jack-stikket er også med ombord her, hvilket dog betyder, at telefonen, modsat Mate 10 Pro, ikke er vandtæt.

Læs også:  Første billeder af Huaweis næste topmobil ude

Foto: Huawei

Mate 10 Pro kræfter

Under glasdesignet finder du meget af den mekanik der kendetegner Mate 10 Pro, heriblandt den AI-styrkede Kirin 970 octa-core processor. Den snurrer fortsat med op til 2,4 GHz og er parret op med enten 4 eller 6GB RAM alt efter version. Lagerpladsen er på 64 eller 128GB og kan udvides via et micro-SD kort.

Batteriet i Honor V10 krymper fra 4.000 mAh til 3.750 mAh, hvilket fortsat rækker til at give den en kapacitet over gennemsnittet. Huaweis 22,5W stærke kvikoplader er også inkluderet i pakken.

Softwaren er Android 8.0 Oreo med Huaweis EMUI 8 interface – præcis som i Huawei Mate 10 Pro.

Største savn i forhold til Mate 10 Pro bliver sandsynligvis Leica-kameraet som her er sparet væk. I stedet får du et dobbeltkamera med 16+20 megapixels moduler, hvor det højtopløste modul arbejder i sort/hvid ligesom i Huaweis fine Leica-kamera. Her er optikken på f/1,8 lysstærk, men den optiske stabilisering er borte.

Selfiekameraet råder over 13 megapixels sammen med en f/2,0 optik.

Se også:  Huawei Mate 10 Pro - masser af kvaliteter [TEST]

Europæisk lancering på vej

Honor V10 udkommer i dag på det kinesiske hjemmemarked, men står til at få en snarlig europæisk introduktion den 5. december i London.

Mobilen udkommer i fire farver: rød, guld, sort og blå. Debutprisen lyder på 2.700 kinesiske Yuan for intromodellen, hvilket svarer til omkring 2.560 kroner herhjemme før told og afgifter. Til sammenligning løber Mate 10 Pro i Kina op i 4.900 for den billigste variant.

Honor V10 udkommer også med 6GB RAM og henholdsvis 64 og 128GB lagerplads til respektive priser på 3.000 og 3.700 Yuan.

Læs også:  Nu kan du forudbestille Huawei Mate 10 Pro i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies