Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei inviterer til event: P9 lanceres den 6. april

Huawei inviterer til event: P9 lanceres den 6. april

Huawei udsender en invitation til en event i London den 6. april, hvor den kommende topmodel, P9, med al sandsynlighed lanceres.

Foto: Venturebeat.com

Hvad der tegnede til at være en invitation for Huawei P9 i sidste uge viser sig nu blot at være en teaser for den faktiske invitation, der er udsendt i dag. Den rigtige invitation afslører nemlig, at Huawei holder en event onsdag den 6. april, som finder sted i London. Det skriver Android Police.

Læs også: Første rigtige billeder af Huawei P9 dukker op

Hvad der bliver af nyheder, kan der vist ikke være megen tvivl om. Det er selvfølgelig topmodellen P9, der ventes at blive lanceret, som der har været lækket både billeder og specifikationer af i den seneste tid.

Foto: Twitter.com (@mobileworldlive)

Huawei P9 fremgår ikke direkte af invitationen, men der hentydes tydeligt til den i form af hashtagget #OO og slogannet ”Ændr måden, du ser verden på” med henvisning til dual-kameraet bagpå. Med de to sensorer bliver du i stand til at justere fokuspunktet og blændeåbningen efter billederne er taget.

Foruden P9 lyder det også, at du kan se frem til hele tre andre varianter: En større og kraftigere premium-udgave med 4 GB RAM og Huaweis egen Kirin 955-processor. Til sidst vil en Lite- og enMax-variant også finde vej, lyder rygterne.

Det præcise tidspunkt for, hvornår det hele går løs om lidt under en måned, kendes endnu ikke. Mobilsiden holder selvfølgelig et vågent øje med Huaweis event og dækker alt nyt derfra, når det går løs.

Huawei P9: Foreløbige specifikationer

Skærm: 5,2" FHD-opløsning (1.080 x 1.920 pixels)
Processor: 64-bit HiSilicon Kirin 950 (4 x Cortex A53 på 1,8 GHz + 4 x Cortex A72 på 2,5 GHz)
Lagerplads: 32 GB
RAM: 3 GB
Bagkamera: 2 x 12 megapixel + dual LED-blitz
Batteri: 3.900 mAh
Andet: USB Type C

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies