Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei inviterer til IFA-event: Nyt sub-brand på vej?

Huawei inviterer til IFA-event: Nyt sub-brand på vej?

Huawei vil den 1. november være til at finde på IFA-messen i Berlin, hvor lanceringen af et nyt sub-brand, NOVA, formentlig står på programmet.

Foto: Twitter.com (@HuaweiMobile)

De mange smartphoneproducenter står næsten i kø i disse dage for at invitere til deres respektive events både op til og under IFA-messen, som traditionen tro finder sted i Berlin - denne gang fra den 2. til 7. september.

Efter både Samsung, ASUS og Sony har udsendt deres invitationer, er Huawei nu også ude med sin. Invitationen er delt på producents mange sociale kanaler, bl.a. i dette tweet, og den bærer overskriften ’trods forventninger’.

Læs også: Huawei lancerer Honor 8: Billig P9 i ny forklædning

Huaweis event på IFA-messen skydes i gang torsdag den 1. september klokken 10:30 dansk tid. Dermed overlapper det Samsungs event, der finder sted fra klokken 11:00 til 12:00, hvorefter Sonys event følger kort tid efter klokken 13:00.

Dette kan du forvente fra Huawei

Forud for Huaweis event har der kun floreret ganske få, løse rygter omkring kommende produkter. En Huawei Mate 9 er angiveligt spottet i benchmark-appen Geekbench, men det er højst sandsynligt for tidligt til en lancering af den. Det er nemlig ikke mere end 9 måneder, siden Mate 8 blev afsløret.

Dette billede blev delt sammen med rygtet om Huaweis nye NOVA-brand.
Dette billede blev delt sammen med rygtet om Huaweis nye NOVA-brand.
Foto: Weibo.com (xiangligang)

Hvad der er mere sandsynligt, er lanceringen af et nyt sub-brand. Huaweis chef for firmaets produktlinje, Kevin Ho, har i et interview med hjemmesiden Amanz afsløret, at Huawei vil annoncere netop et nyt sub-brand henvendt det kvindelige publikum med specifikationer i mellemklassen.

Læs også: Samsung inviterer til IFA-event: Nyt Gear S3-ur på vej

Ifølge en analytiker på det kinesiske sociale medie, Weibo, er der tale om et brand, der får navnet NOVA. Om det blot bliver en produktserie under Huaweis navn eller sit helt selvstændige brand på samme måde som Honor-smartphones, er endnu lidt uklart, men det tyder på sidstnævnte.

Der går derudover snak om, at Huawei er klar med et nyt smartwatch, men det er endnu noget, der ikke er konkrete oplysninger om.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies