Huawei kæmper sig mod tredjepladsen

Ved årsskiftet kendte ikke mange danskere til Huawei, og netop nu kæmper de for at blive verdens tredjestørste leverandør af smartphones.

Huawei kæmper sig mod tredjepladsen

Da vi gik fra 2011 til 2012 var kendskabet for de fleste begrænset omkring Huawei, men allerede ved årets begyndelse gjorde de klart – 2012 var deres år.

Huawei mener det alvorligt – Europa skal indtages

Og 2012 ser ud til at blive et godt år for kinesiske Huawei. De er en af de fem udvalgte Windows Phone partnere og det går lige nu også rigtig godt for dem på Android-platformen.

Huawei er ikke kun Android – Windows Phone på vej

Det går faktisk så godt på smartphone-markedet, at de har en chance for at blive verdens tredjestørste leverandør af smartphones, deres mål er at sælge 60 millioner smartphones i år.

Ud af de 60 millioner smartphones, så vil de 20 millioner enheder blive solgt på det kinesiske marked. I 2011 opnåede Huawei et salg på 55 millioner telefoner, hvoraf 20 millioner af disse var smartphones – så målet i år er altså at sælge tre gange så mange smartphones i år i forhold til sidste år og i alt 100 millioner mobiltelefoner.

Budgettet til markedsføring til primært promotion af smartphones skulle ifølge digitimes.com være på 200 millioner US dollars.

Efterfølgende nyt

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 2/8/2012 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på Få dine rettigheder via applikation – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..