Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei kan udskyde topmodellen

Huawei kan udskyde topmodellen

Det er Huawei Ascend P7, der agerer flagskib for Huawei, men der er et nyt på vej - bare ikke til MWC

Mobile World Congress har traditionelt budt på en række flagskibe og store præsentationer, men kinesiske Huawei kan trække afsløringen af deres næste topmodel. Huawei har ellers planlagt et presseevent ved den store kongres.

Læs også: Huawei Ascend mate 7: en businessmobil er født [TEST]

I stedet for at dele rampelyset med større navne som Samsung, så vil Huawei selv holde en præsentation for Huawei P8 i London. Den opmærksomme læser vil lægge mærke til, at 'Ascend'-delen af navnet er forsvundet.

På MWC rygtes Huawei stedet at have en ny tablet-serie klar, der får navnet M, og så kan Huawei også vise nogle nye produkter frem inden for mellem- og lavprissegmentet.

Læs også: Honor 6 Plus - nu kommer mobilen med tandemkamera

Huawei P8 rygtes lige nu til at få en 5,2” FullHD-skærm, 13MP kamera med optisk stabilisering og en følelse af porcelæn. Kineserne producerer også deres egne processorer med navnet Kirin, og det bliver en 64-bit af slagsen, der kommer i maven på Huawei P8.

Chefen for Huawei, Richard Yu, har tidligere kritiseret konkurrenterne Xiaomi for at udstyre deres nyeste med en QHD skærm. Han anser det for spild af batteri, da det menneskelige øje ikke kan se tydelig forskel i skærme på telefoners størrelse, og derfor får Huawei P8 ikke en QHD-skærm.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies