Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei klar med ny topmobil før jul

Huawei klar med ny topmobil før jul

Huawei forventes at lancere topmobilen Honor V10 inden udgangen af måneden

Foto: Mobilsiden.dk

Huaweis nyeste toptelefon, Huawei Mate 10 Pro, er ikke kommet i handlen endnu, før en ny topmobil fra selskabet tegner sig i horisonten.

Den 28.november vil Huaweis datterselskab, Honor, løfte sløret for et nyt flagskib ved et event i hjemlandet Kina. Hvad Huawei der vil vise frem, bliver ifølge gsmarena en Honor V10 - en toptelefon som vil dele mange af Mate 10 Pros fine egenskaber.

Honor V10 forventes at få et stort 6 tommers display i et 18:9 format, som ligesom i Mate 10 Pro vil være parret op med den AI-fokuserede processor Kirin 970. Honor V10 forventes at komme i to versioner: en med 6GB RAM samt en med 8GB RAM.

Huawei selv har bekræftet, at telefonen vil få nyeste Android 8.0 Oreo ombord sammen med selskabets nye EMUI 8 interface. Et stort 4.000 mAh batteri med kvikoplader vil sikre at der vil rigeligt med strøm til at drive hele foretagende frem.

Se også:  Huawei Honor 9 - Et stille hit [TEST]

Foto: Huawei

Nyt kamera, ny lav pris

På kamerafronten vil Honor V10 adskille sig fra Mate 10 Pro. I stedet for det 12+20 megapixels Leica-setup fra Maten får Honor V10 et dobbeltmodul med 16+20 megapixels ombord.

Prisen på det nye flagskib regnes med at lande omkring 3.000CNY, svarende til omtrent 2.900 kroner før told og moms.

Efter den kinesiske offentliggørelse vil Huawei følge op med en europæisk ditto den 5. december, hvor europæiske priser regnes med at bliver offentliggjort.

Se også:  Huawei lancerer prisstærk topmobil med Honor 9

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies