Huawei lancerer 5G enhed til MWC 2019

Huawei har sendt en invitation ud på Twitter til et event, som bliver afholdt ved dette års Mobile World Congress. Er det en foldbar enhed på billedet?

Huawei lancerer 5G enhed til MWC 2019

Dette års Mobile World Congress lyder mere og mere lovende for os smartphone interesserede. Huawei har nemlig inviteret til et event den 24. februar i Barcelona, hvor de vil afsløre et nyt produkt. På indbydelse står der “Connecting the future” og et billede af noget der allermest ligner en foldbar enhed.

Huawei har tidligere meldt ud, at de ville lancere verdens første foldbar telefon med 5G, hvilket nu kan blive en realitet. Medmindre Samsung når at slå dem på målstregen ved deres Unpacked-event 4 dage inden.

Læs også: Avis: Huawei vil lancere verdens første foldbare smartphone

Huawei er netop nu i gang med en pre-briefing før MWC, hvor der bliver lovet den første 5G enhed. Har man lyst, så kan man følge med en pre-briefing her.

Hvad mener i om ovenstående invitation? Er det en foldbar enhed eller noget helt andet?

Læs også: Mobile World Congress 2019: Det forventer vi

Seneste nyt om temaet

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 31/1/2019 fulgte vi op med en artikel med tematikken Huawei har vokseværk: Er snart den næststørste producentKlik her for at åbne artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.