Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei lancerer ny version af Huawei Watch GT

Huawei lancerer ny version af Huawei Watch GT

Huawei har lanceret et nyt smartwatch med navnet Huawei Watch GT Active. Det nye smartwatch kommer blandt andet med en ny triathlon-mode.

Siden lanceringen af det nye flagskib, Huawei P30 Pro, har alting handlet om Huaweis nye telefon. Men faktisk har Huawei også lanceret en ny version af deres i forvejen populære smartwatch.

Læs også: Huawei P30 er officiel: Her er den

Huawei Watch GT Active Edition hedder det nye ur, som tilslutter sig GT-serien, der i forvejen består af versionerne, Classic og Sport.

"Huawei har siden lanceringen af smartwatch-serien Huawei Watch GT i oktober 2018 solgt over 1 mio. GT-wearables på globalt plan, hvilket gør det til teknologigigantens mest sælgende smartwatch-serie til dato. Nu får modellerne, der løste forrige generationer af smartwatches' udfordringer med kort batterilevetid, en efterfølger tilpasset et aktivt udendørsliv: Huawei Watch GT Active Edition." skriver Huawei i en pressemeddelelse.

Uret er produceret i rustfrit stål, og kommer med en 3,5 tommer AMOLED HD-skærm med en opløsning på 454x454 pixels og touch funktion. Remmen er lavet i fluoroelastomer, et syntetisk gummi, der fås i mørkegrøn og skulle være både behageligt og modstandsdygtigt overfor vand, sved og skidt.

Læs også: Test: Huawei P30 Pro

"Huawei Watch GT-serien forener stilfuldt design med den nyeste innovative smartwatchteknologi. Med indsigt i brugernes behov har vi med Active Edition skabt et æstetisk og højtydende smartwatch, der understøtter udendørssport og et aktivt liv generelt, " siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Huawei Watch GT Active i æsken.
Huawei Watch GT Active i æsken.

Ud over at understøtte en række trackingmuligheder for både indendørs og udendørs træning, kommer Huawei Watch GT Active Edition med et helt nyt Triathlon mode. Smartwatchet kan måle præcist under de tre udendørs Triathlon-dicipliner svømning, cykling og løb samt måle skiftetiden mellem disciplinerne.

Uret undestøtter også aktivitetstracking som ved hjælp af Huaweis egen hjertemålerteknologi, TruSeen 3.0, kan notificere brugeren om sin puls under sport såvel som i hviletilstand. Uret kan blandt andet sættes op til at råde brugeren til at træne hårdere, eller tage den mere med ro, ud fra det pulsmål man selv har indstillet. Derudover kan Huawei Watch GT Active Edition også måle ens søvnmønster gennem teknologien, TruSleep 2.0. Baseret på over 200 indkodede forslag og den målte søvnkvalitet giver trackeren personlige anbefalinger til, hvad man kan gøre for at forbedre sin søvn.

Se også: Video: Vi pakker Huawei P30 Pro ud

"Smartwatchet har en batterilevetid på to uger ved typisk brug og har netop fået sit navn for at understrege den lange batterilevetid. GT, som er en forkortelse for det italienske Gran Turismo, er en direkte reference til bilindustrien og de sportsvogne, der er velegnet til at køre lange distancer med høj hastighed. Når brugeren har sit Huawei Watch GT på, skelner det mellem forskellige aktiviteter, såsom hverdagsbrug, søvn og motion, og kan via en strømspare-algoritme tilpasse strømforbruget til den konkrete brugssituation." skriver Huawei.

Udover Huawei Watch GT Active er Huawei også klar med den nyeste udgave af aktivitetsarmbåndet Huawei Band 3. Aktivitetsarmbåndet har en 2,4 cm stor HD AMOLED HD- farveskærm med touchfunktion og kan måle, hvor meget brugeren bevæger sig, og hvordan brugeren sover. Huawei Band 3 understøtter TruSeen 3.0, der gør aktivitetsarmbåndet i stand til at måle brugerens hjerterytme, og med Huawei TruSleep 2.0 måler armbåndet brugerens søvnmønstre og -kvalitet.

Den vejledende udsalgspris for Huawei Watch GT Active er 1.899 kr. Uret fås også I de to tidligere lancerede udgaver Huawei Watch GT Classic Edition og Huawei Watch GT Sport Edition.

Frem til og med den 7. april får man Huawei Watch GT Active med, uden merpris, når man køber enten Huawei P30 Pro og Huawei P30.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies