Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei lancerer P20 i den populære farve Twilight

Huawei lancerer P20 i den populære farve Twilight

Den populære farve Twilight fra Huawei P20 Pro, som skifter fra lilla, blå og over til grøn, er nu også tilgængelig i den billigere udgave P20.

Huawei P20 i farven Twilight.
Huawei P20 i farven Twilight.
Foto: Huawei

Da Huawei løftede sløret for P20 serien, blev topmodellen P20 Pro lanceret i den helt unikke farve Twilight, som har et helt særligt farveskift fra en lilla farve i toppen, som går over i en blå farve på midten og til sidst slutter i en grøn farve i bunden. Det, kombineret med den skinnende glasbagside, giver en helt særlig finish, som ikke før er set i en smartphone.

Læs også: Huawei har solgt seks millioner P20-smartphones på verdensplan

Huawei oplyser i dag ved en event i København, at Twilight-varianten har været en kæmpe succes, og derfor lancerer den kinesiske producent nu den billigere model, P20, i samme farve. Det var oprindeligt planen, at Huawei P20 i Twilight kun skulle finde vej til Kina, men nu kan danskere altså også få fingrene i P20 i samme farve.

Selv om P20 er lillebror til P20 Pro, scorer den nummer tre i DxOMarks kameratest.
Selv om P20 er lillebror til P20 Pro, scorer den nummer tre i DxOMarks kameratest.
Foto: Huawei

Huawei P20 i Twilight koster 3.999 kroner, hvilket er en anelse billigere end flagskibet P20 Pro. Prisen er dermed faldet en smule siden lanceringen i marts, hvor P20 oprindeligt kostede 4.799 kroner.

I Huawei P20 må du nøjes med ”kun” to bagkameraer i stedet for tre i storebroren P20 Pro, men det er stadig Leica-sensorer, der sidder på, og de har altså præsteret godt nok til at opnå en tredjeplads i DxOMarks kameratest. P20 adskiller sig ellers ved at have en 5,8" LCD-skærm i stedet for 6,1" OLED-skærm, 4 GB RAM i stedet for 6 GB og et batteri på 3.400 mAh i stedet for 4.000 mAh.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies