Huawei milepæl: 100 mio. mobiler solgt på tre kvartaler

Årets tre første kvartaler byder på rekordsalg for kinesiske Huawei.

Huawei milepæl: 100 mio. mobiler solgt på tre kvartaler

Kinesiske Huawei runder en historisk milepæl for selskabet. Mobilproducenten har for første gang rundet et styksalg på 100 mio. enheder over årets tre første kvartaler, det skriver China Daily.

De flotte salgstal svarer for selskabet til en vækst i styksalget på 19 procent. De positive tal kommer dog ikke på bekostning af salgsprisen, for i perioden fra januar til september 2017 er omsætningen øget med 30 procent i forhold til samme periode året før.

Se også:  Nu er Huawei verdens andenstørste mobilproducent

Til den kinesiske presse udtaler Huawei Consumer-direktør Yu Chengdong at målsætningen er at øge væksten indenfor mellem og high-end segmentet.

” med over 10.000 ansatte rundt om i verdenen indenfor forskning og udvikling, regner vi med at kapre flere kunder i high-end segmentet. Her er også større marginer at hente” vurderer Yu Chengdong.

På verdensplan begynder Huawei at udfordre Apple position som verdens andenstørste mobilproducent, med en placering som global toer i både juni og juli måned.

Læs også:  Huawei Mate 10 Pro – topmobil med kunstig intelligens

Det sidste nye om emnet

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden fortsatte historien. 23/10/2017 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en ny vinkel på Overblik: Huawei Mate 10 Pro ude, nyt fra Google og MicrosoftKlik her for den efterfølgende artikel.. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.