Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei mødt med skepsis

Huawei mødt med skepsis

Ingen troede i går på Huawei’s direktør, da han trådte på scenen under CES 2014

Da direktøren for Huawei i USA, Richard Yu, i går trådte op på scenen i Las Vegas og fremviste deres nye flagskib ’Ascend Mate 2’, en 6,1 tommer 4G telefon med Android 4.3 styresystem, 720p skærm, 2 GB RAM, 16 GB hukommelse og kameraer front og bag med henholdsvis 5 og 13 megapixels, blev opmærksomheden dog henledt i en helt anden retning.For selvom der kunne tilføjes en levetid på over to dage på batteriet, så blev ingen af disse udmeldinger dog andet end løst noteret ned på de fremmødte journalisters notesblokke (iPads/tablets), da Richard Yu samtidig oplyste at AT&T ville stå for lanceringen.

Huawei har nemlig igennem længere tid været beskyldt for spionage mod amerikanerne, og dette har resulteret i, at ingen større netværk ønsker den påståede forlængede arm af det kinesiske regime indenfor dørene.

Firmaet er ellers kendt som leverandør af billige alternativer til de normalt bekostelige produkter hos kollegaerne fra Apple, Samsung og HTC, men når ligefrem USA’s sikkerhed står på spil, så melder selv de mest økonomisk rationelle fra.

Skulle man dog herhjemme være interesseret i den nye model, så oplyser Huawei, at den 9.5 mm tykke telefon kan afspille 100 timers musik eller seks film på en enkelt opladning.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian Storbank 07-01-2014 19:58:47

Har haft en huawei ascend p2 og det var ikke et godt bekendtskab...

0 0
Kloge Aage 07-01-2014 15:55:48

Ha Ha, Ja tyv tror hver mand stjæler. Amerikanerne skynder sig at pege på nogle andre, for at bortlede opmærksomheden fra egen spionage.

9 1
BD 07-01-2014 17:26:42

Nu er det jo altså ikke kun USA der er på mærkerne, det er faktisk de fleste lande i EU også, og det er angiveligt fordi Huawei vitterligt har haft spioneret andre lande gennem deres mobilløsninger

1 3
Jimmy Knudsen 09-01-2014 04:14:56

Det er der stadig ingen beviser på overhovedet.
Alt er bare "jeg har set beviser" og så videre, men de kan ikke VISE de såkaldte beviser.
Husk at man er uskyldig til det modsatte er bevist.

0 0

Om brug af cookies