Huawei Mulan lækket i benchmark

Ny Huawei model med kaldenavnet Mulan set i AnTuTu benchmark hvor den slår de andre topmodeller fra HTC og Samsung.

Huawei Mulan lækket i benchmark

En ny model fra Huawei er blevet spottet i AnTuTu benchmark med kaldenavnet Mulan, der er desuden lækket et par billeder der viser siden af telefonen og som peger imod et lignende design som Ascend P1. Billederne viser desuden en microUSB indgang på siden og manglen af en dedikeret kameraknap.

Turen gennem AnTuTu benchmark viste desuden en 1080p skærm og et Hisilicon Kirin 920 chipsæt med en 1.3 GHz octa-core CPU, en Mali-T624 GPU og 3 GB RAM. Det primære kamera er listet til at have en opløsning på 13 megapixel (5 megapixel på fronten). Det bagudvendte kamera kan optage video i 4k kvalitet og det frontvendte optager i 1080p.

Huawei Mulan kører på Android 4.4.2 og har 16 GB intern hukommelse, det vides endnu ikke om der er plads til hukommelseskort.

Mere interessant er det, at Mulan har en ganske pæn score i den kørte benchmark, den scorer bedre end de nuværende topmodeller som HTC One (M8) og Samsung Galaxy S5.

Kilde: Gsmarena

Huawei Mulan

Redaktionen har mere i sagen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden kørte videre med bolden. 15/5/2014 vinklede vi sagen videre med fortællingen Huawei Ascend P7 anmeldelse: Fra dongle til designperle [TEST] – Den finder du her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.